WSFS Vroče Dvojni Ročaj Kotu Objemka za 90 Stopinj Hitro Sprostitev Kotu Objemka Za Varjenje Lesnoobdelovalnih Foto Slikovne Objemka

Nov izdelek

€20.42

€24.60

-16 %

Na zalogi

Oznake:

90 stopinj clamb, objemka cevi, tesarstvo orodja objemke, objemka zaklepanje, mig varjenje objemka, sedežna objemka post, vaja kreg, varjenje objemka, naprava za stružnica, 90 objemka

WSFS Vroče Dvojni Ročaj Kotu Objemka za 90 Stopinj Hitro Sprostitev Kotu Objemka Za Varjenje Lesnoobdelovalnih Foto Slikovne Objemka

Dvojni ročaj, nastavljiv čeljusti, trdna anti-skid močne gume ročaj, pomaga, da vzpostavi takoj, zagotavlja hitro.

Uporabite ga lahko kot pritrdilne naprave za 90° kotu sklepov, videla priročnik za 45° miter kosi, in kot delovno vise.A mora imeti za woodworkers, kabinet odločanja, handymen in DIY'ers, ki so podobni.

Kot nalašč za varjenje, oblikovanje, vrtanje, doweling, izdelava omare, namestitev pohištva, okvir in akvarij, itd.

2-1/2 inch Hitro Sprostitev Kotu Objemka je hitro ukrepanje, vise zasnovan tako, da objemka projektov v pravega kota 90°, ali je projekt, ki je okvir za slike, majhna škatla, ali malo skupščine.Zarezano dno omogoča vise, da je treba priviti na mizo za varno zagotavljanje vaših obdelovancev.Die-cast ohišje iz aluminija čeljusti varno objemka krog materiala.

Quick-release ukrep omogoča hitro in enostavno nastavitev in prilagoditev, kot tudi hitra sprostitev vaših obdelovancev.Soft Grip Navora Ročaj se nagne do 90° za povečano prijem tlak.

OPOMBA:

Ko spona za steklo, uporabniki so predlagali, da plašč na obeh straneh stekla' vpenjanje položaj z obraza tkiva; tako lahko izognili kovinski zatič razpoke stekla ali scratchs na steklene površine, ki je pomotoma..

Pravim Kotom Objemka je trajne aluminija orodje, ki je zelo učinkovita za izdelavo omare ali polje-okvirji, in deluje kot tretje strani za vsak mojster za vse.To je uporabno funkcijo skupščine pomoči, ki pomaga pri usklajevanju in spajanje delov za povezovanje z žeblji, varjenje, in vijačenje.

Zatič je ergonomski ročaji in hitro sprostitev mehanizem omogoča enostavno prilagoditev, medtem ko je 2,5-palčni čeljusti zmogljivosti ročaji najbolj vpenjanje delovnih mest.

Trajno pravim kotom aluminija objemka za izdelavo omare ali polje-okvirji 3-palčni objemka obraz z V-utorom design, da imajo krog materialov 2,5-palčni čeljusti zmogljivosti ročaji najbolj vpenjanje delovnih mest Ergonomski ročaji za večje udobje in hitro sprostitev mehanizem za enostavno prilagoditev

Površina: brizganje plastičnih mas

barva:Rumena + črna

Material:aluminij zlitine

velikost:55*27.5*5 cm

Vsebina Paketa:

1 * Pravim Kotom Objemka

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Številka Modela Pravim Kotom Objemka
Struktura Kota Objemke
Blagovna Znamka ACAMPTAR
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba težka
Standard ali Nestandardno STANDARD
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Certificiranje NOBEN
Material Kovine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni