3 v 1 Pametni USB-Endoskop Prilagodljiv Pregledovalna Kamera Endoscopica 480P Borescope z Zaslona za Tip-C Android Telefon PC

Nov izdelek

€4.91

€8.93

-45 %

Na zalogi

Oznake:

3 usb-endoskop, avto endoskop 13, endoskop video kamera, 5 usb-endoskop, fotoaparat endoscop, apple video endoskop, miata avto kamera, linux telefon, original pregledovalna kamera, kamera video

Vnesite 1-pametni telefon endoskop

Prosimo, upoštevajte,:

1.To endoscopio deluje le z Android 4.0 in novejši 4.1,4.2 sistem telefon Ne podpira iOS sistema; Podpira Android Telefon, ki je OTG in UVC funkcijo (Vaš pametni telefon mora biti Pristen, ki imajo licenco in podporo zunanjih fotoaparat, poskrbite, da ne bo ščit zunanje kamere). 2. Kako ugotoviti, ali je telefon OTG funkcija: a.Morate imeti OTG kabel.b.Uporabite OTG kabel usb za povezavo telefona z nekaj opreme, kot so tipkovnica, miška, U disk, in potem lahko normalno uporabljati, to pomeni, da je telefon OTG funkcijo. 3. To endoskop fotoaparat je v bližini fokus razdalja kamere, je goriščna razdalja 3 cm do 10 cm.če je goriščna razdalja nad 8 cm, ne more dobiti jasno sliko. 4. Prosimo, da preberete zgoraj navedenih točkah skrbno.Prosimo, da skrbno preverite vaš telefon pred naročanje, ali bomo ne odgovarja zaradi razlogov zgoraj.

Prosimo, da skrbno preverite vaš telefon pred naročanje, ali bomo ne odgovarja zaradi razlogov zgoraj.

Podprti Model Telefona Oblike

Opomba:

Zgoraj navedene modele so testirali na voljo modeli.Neposredno povezan mobilni telefoni zahtevajo OTF funkcijo in podporo za zunanjo kamero, Če mobilni telefon ni v podporo obliki, je priporočljivo, da kupite wifi polje povezava.

Endoskop kamero telefona uvod:

Najnovejši Android USB-Endoskop lahko posnamete fotografijo, video in zvočne posnetke, fotografije in video datoteke bodo shranjeni neposredno v vašem Android mobilni telefon, celoten proces snemanje, preverite, priročno za opazovanje in spremljanje analize.Fotoaparat endoskop je idealen za intraoral kamera sistema, podvodni fotoaparat, vodoodporna Mikro kamere, motorna vozila, detektor, kanalizacijski cevovod detektor, iskanje in reševanje, kazenskih in po meri detektor, arheološko odkrivanje, PCB odkrivanje, oskrba na domu, letalske in vesoljske industrije, nego in traktorjev za investicije, naftnih vrtanje za investicije, gradnje in tako naprej.

Endoskop kamera za android telefon plod:

1. Najnovejši Model za telefone Android,lahko posnamete Fotografijo,video in Zvočne posnetke, fotografije in video datoteke bodo shranjeni neposredno v vašem Android mobilni telefon, celoten proces snemanje, preverite, priročno za opazovanje in spremljanje analize. 2. Ta kamera endoskopowa je vrtenjem kolesa uporablja za prilagajanje svetlosti šest LED luči, tako da delo na nekaterih področjih brez dovolj svetlobe. 3. Endoskop tip c IP67 Vodoodporni Fotoaparat z Mikro USB na USB linije, uporablja se lahko tudi na računalnike. 4. Idealen za intraoral kamera sistema, podvodni fotoaparat, vodoodporna Mikro kamere, motorna vozila, detektor, kanalizacijski cevovod detektor. 5. Najboljše za iskanje in reševanje kazenskih in po meri detektor, arheološko odkrivanje, PCB odkrivanje, oskrba na domu, letalske in vesoljske industrije. 6. Za nego in traktorjev za investicije, naftnih vrtanje za investicije, gradnje in tako naprej.

Endoskop toga specifikacija:

Funkcijski elementi: Spec opis Fotoaparat: 1/9 VGA COMS Fotografije: JPEG Video Format: AVI Pixel: 300k VGA-5000k Ločljivost: 640 x 480,1280*720,1600*1200(lahko izberejo iz naše trgovine) Barva: črna Žariščna Razdalja: 3 cm-10 cm(1.5 Inch-3.9-Palčni) Premer: 5,5 mm/7mm(Neobvezno) LED: 6 Nastavljiv Bela LED sistemov za Podporo: Android/Windows 2000/XP/Vista/7/8/9/10 Kabli: Soft/ Semi-rigid ali Kača Široko vizualni prikaz angel: 67° Dolžina kabla: 1 M/1,5 M/2M/3,5 M/5M/10M(Neobvezno) Kartic: Micro USB na USB Nepremočljiva ravni: IP67 Temperture: do 80℃

Endoskop kača kamero, kako uporabljati:

1.Na Android telefonov: Scan QR kodo na Priročnik za namestitev APLIKACIJE, ali s CD-ja namestiti APLIKACIJO ,ali pa pojdite na povezavo za nalaganje če želite namestiti APLIKACIJO, nato pa se pojavi ikona, ki na mobilnih namizje, kliknite na ikono, izdelek je na voljo za uporabo.To je zelo enostaven za uporabo te android endoskop, samo naložiti Aplikacijo in se vstavi endoskop v napravi, App bo avtomatičnega priznavanja, ki je (poskrbite, da vaš telefon ima OTG, UVC funkcije in podpira zunanje kamere). 2. Na računalnik: namestite programsko opremo v računalnik fistly (s CD-ja ali prenesete iz interneta), nato odprite programsko opremo, jo vstavite v fotoaparat z računalnikom, bo gonilnik se namesti v računalnik samodejno.Po tem fotoaparatom lahko uporabljate v računalniku s programsko opremo.

Endoskop kamera za pametni paket vsebina:

1 x Mini 3 v 1 Fleksibilen Endoskop Kamera 1 x Majhno Kljuko 1xMagnet 1xSide Avdicija 1xFixed Set

https://Orgon.si/store/5117009?spm=2114.12010615.pcShopHead_231842207.0

Slog Mini Kamero telefona
Vrsta endoskop z zaslonom fotoaparata
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Ime izdelka 3 v 1 Semi-rigid USB-Endoskop Fotoaparat
Številka Modela LMS-črpalka > > h150
USB-Endoskop Fotoaparata Funkcija Kača Cev Fotoaparat
Dolžina kabla usb endoskop 1m/1,5 m/2m/3,5 m/5m/10m
Objektiv 5.5/7mm
Tip Vtiča NAS Plug
Poreklo CN(Izvora)
Android Endoskop uporabe Za avto, preverite , gospodinjski appiances testiranje ,plinovod pregled
Quanlity Za Endoskop Objektiv 6 Nastavljiv bela LED
Tip Žice Trdo/ Mehko Žico
Podprti Operacijski Sistemi za Android, Windows in Macbook OS Računalnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni