12pcs/veliko Črnila Slikarstvo Cvet Pripni Gumb 18 mm Steklo Snaps Gumb Nakit Lepo Dekle Čare DIY Zapestnico, Ogrlico Snaps Nakit

Nov izdelek

€2.07

€3.58

-42 %

Na zalogi

Oznake:

3d angel, otroška igrača miren, calcetin sailor moon, polje superheroj, dinozaver stranka prop, banana ogrlico, obesek, majica je simpson, emajl mucek, ds nakit, mačka emajl obesek

Samo snap gumbi, št zapestnica vključeni.Na tisoče gumbi, poda naključno Opomba: Prosimo, upoštevajte, imamo na tisoče lepih stilov, mix veliko, kaj bomo dostavili ne Bo isto kot glavni slike.Če imate dodatna vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo poskušali naše najboljše.Hvala za razumevanje.

Trgovina na debelo in večino naročilo sprejeto, tudi mi lahko prilagodite vaš design za vas.dobrodošli, da nas kontaktirate na spletu.

Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij.

Stik z nami

Če ste zadovoljni z našimi nakit predmetov, prosimo, ne oklevajte, da nas pusti 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Prosimo, da Podpira nas, ne bomo potrebovali, da se premaknete naprej.

Prosimo, kontaktirajte nas za rešitev prvega, namesto ustvarjanja spora ali dajo negativen odziv, ko Prejmete Nakit predmetov, da bi našli zdrobljen ali ne, v dobrem stanju, v napačni količini ali napačno dostavljeno Postavke, tudi za Pošiljko zamudo,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.Prosimo za razumevanje, veliko so izven Nadzora, vendar si bomo prizadevali, najbolje, da Bi bilo bolje.

Iz kakršnih koli razlogov, niste zadovoljni z našimi nakit predmetov, vas prosimo, da jasne slike za nas in kontaktirali vas bomo V roku 24 ur ustrezno.

18 ur na voljo online.Bomo vrne kmalu, ko so na dolžnosti, in v roku 6 ur, ponoči pa zaradi časovno Razliko.

ROYALBEIER Design

Lepe tradicionalno obrt in sodobni high-tech odlična kombinacija ustvariti najbolj klasičen Nakit dela.

Slog Srčkan Mešani Pingvin
Zapestnice Tip Čar Zapestnice
Spol ŽENSKE
Veriga Tip Povezavo Verige
Material Baker/Steklo
Postavka 18 mm Kovinski Gumb Snap
Snap Velikost 18 mm
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Postavka Vrsta Zapestnice
Vrsta Baker Stekla Pripni Gumb
Zaponko Tip Magnet
Za 18 mm Snap Zapestnico/Snap Nakit
Nastavitev Vrste NOBEN
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Fine ali Moda Moda
Funkcija Snap Nakit
Blagovna Znamka ROYALBEIER
Združljivost 18 mm snap nakit
Številka Modela KG0065

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni