Žival Pes Mačka Nahrbtnik Prevoznika, Potovalna Torba, Izdelana za Potovanja, Pohodništvo, Hoja Uporabo na Prostem za Teža 9 kg

Nov izdelek

€37.00

€60.65

-38 %

Na zalogi

Oznake:

pet prevoznik nahrbtnik hrček, petani pet prevoznik nahrbtnik, pes nahrbtnik prevoznik google, dvojno pes nosilec nahrbtnik, pasji mladiček prevoznik nahrbtnik, očesa nahrbtnik pes prevoznik, mačka pes nosilec nahrbtnik, pet prevoznik nahrbtnik potovanja, hoopet pet prevoznik nahrbtnik, pet prevoznik bagpack

To jjeza nahrbtnik načrta za najboljše in najbolj priročno potovalno doživetje na prostem za vas in vašega ljubljenčka!Valj slepi lahko potegnil navzgor, dihanje mrežasto okno, dobro zračen design, pet se bodo počutili bolj udobno, lajšanje pet napetosti.

Značilnosti:

Močan Material: hišne nahrbtnik je izdelan iz oxford in očesa.Valj slepi lahko potegnil navzgor, roller slepi design, tam je skrit prostor za plašne hišne ljubljenčke.Mrežasto okno omogoča veliko prezračevanje, ki zagotavlja vaš jjeza lahko dobili veliko svežega zraka.

Vzdrževati hišni Ljubljenčki Varno: Z varnostne zaponke za zagotavljanje varnosti ljubljenčka, ga lahko popravi in zaščiti hišnih živali.Primerna za potovanja, pohodništvo in uporabo na prostem.

Premišljen Design: To je bolj primerno uporabiti zadrgo design.Nastavljiv trak, primeren za večino ljudi.Anti-shake sponke, trak je bolj čvrsta in več dela za varčevanje.Pocket design lahko dal ljubljenca prigrizek ali steklenico vode v njej, zelo priročno.

Večnamenski: se Lahko uporablja z vozička primeru, uporabo pet prevoznika varnostni pas krog na palico iz vozička primeru, se lahko uporablja tudi z avto varnostnega pasu, potovanja, je zelo priročno.

Garancija: Če so kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino v času.Mi vam bo dala zadovoljive rešitve.

Specifikacije:

Predmet: Pet nahrbtnik

Glavni materiala: Oxford krpo/očesa

Barvna opcija: Siva/zelena

Primeren za: Mačje mase ≤9 kg; pes je teža ≤8 kg

Velikost: 32*26*42cm

Opomba:

* Lahko pride do odstopanja zaradi ročnega merjenja ali rahlo barva razlika zaradi fotografiranje stanju.Hvala vam za vaše razumevanje.

Package Informacije:

Paket velikost: 43*33*8 cm

Package teža: 1550g

Plastične embalaže

Seznam Vsebine:

1* Pet nahrbtnik

vzorec Trdna
Slog Klasik
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Sezona Pomlad/Poletje
Uporablja Pes Pasme Srednje velika Psa
Fitable Teža Teža 9 kg
Funkcija Dihanje
Material Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni