GAKA Afro Kodraste Lasulje s Šiška Headwrap 2 V 1 Rdeča Ombre Sintetičnih Lasuljo za Ženske Afriške Vrvico Visoko Puff Lase Razširitve

Nov izdelek

€12.64

€21.07

-40 %

Na zalogi

Oznake:

glavo lasuljo, pepel blond, lase človekovih čipke, prst val las, steven vesolje primeru s7, človekove čipke, afro blond, dobra kakovost lasuljo, svoboda lase, brazilski u del lasuljo

Predmeti Description----Headwrap Lasulje 2 v 1

Opis izdelka: •Tip Las: headwrap lasulje 2 v 1 •Barva las: rdeče vino •Lase Material: Visoko Kakovostno Toplotno Odporen Sintetičnih Vlaken.Naravno, mehko in udobno, tako kot človeški las, seveda brez škode za svoje prvotne lase. •Package: 1 pc+ 1 lasuljo net+1 darilo •Enostaven za rabo, Lahki, Ne Grobo, Brez Vonja, Gladek, Napet, Sijoča in Svilnato, Kompakten, Zelo Mehka.

Prikaži Podrobnosti----

To je veliko Lažje za rabo, kot je normalno, lasulje, vzemite si nekaj minut.Enostaven za nošenje in precej naočit.Izgleda, da svoje naravne lase, ljudem ne more povedati razlike.To je v modi.Ne glede na to, Dnevno, ali Stranka Nosi,LASULJE videz puhasto in bolj seksi.

Kako nositi?

1. Zvezal vaše lase. 2. Dal hairband lasuljo na glavo. 3. Prilagodite hairband na desno lega. 4. Privijte vrvico, da se popravi lasuljo.

Kako skrbeti lasulje?

Ne spray gel vode in vosek lasuljo, ki bo povzročilo mastno lasuljo.Ne uporabljati las pin za strahu, da bi lahko poškoduje neto.Bodite nežni in potrpljenje, ko glavnik lasulje.

Tekstura Kodrasti
Blagovna Znamka GAKA
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Poreklo CN(Izvora)
Skp Velikost Povprečna Velikost
Lasulje Dolžina Kratka
Lahko Permed Da,
Material Razred Visoke Temperature Vlaken

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni