SANYK 4K 3X Telefon Telefoto Objektiv Multi-layer Coating Portret Objektiv Brez Popačenja

Nov izdelek

€23.72

€37.65

-36 %

Na zalogi

Oznake:

stabil za telefon, rdeča anamorfni, leča, motorola, strešna izkrivljanja, blackberry primeru key2, self portrait, egipt lentes, ulanzi objektiv mi, k700

Znamka:SANYK Model: S-3X Uporablja blagovnih znamk: Xiaomi Rdeči Riž Huawei NASPROTNEGA VIVO Apple, Samsung, itd.Veljavni modeli: 95% model mobilnega telefona Barva: Črna Objektiv Glavni organ: GB aluminij metal Objektiv Obsega: 31.5*48*31.5 Velikosti: 3,5-krat Objektiv Vmesnik: M17*0.75 Kota: 48° Osredotoča razdalja: 100-120 mm Objektiv Notranje strukture: 5 kosov 4 sklope 2 distančniki Izdelek Prednosti: 1、Uporabo 9k Ohara Objektiv, Zaslon Hd Ne Izkrivlja. 2、 Multi-layer Optična Prevleka, ki Zagotavljajo Ultra-high Definition Vizualni Užitek. 3、 3x zoom-Telefoto Učinek, Takoj Zaprite, Oddaljenost Od Sceni, Koncert Priporočljivo Izdelkov. 4、 Ne Samo, Da Lahko Blizu Razdalje Scene, Ampak Tudi Zamegljenost Ozadja In Možnosti, Označite Glavni Organ, Da Se Ljudje Bolj Žive In Živahne.

▶O Pošiljki: 1、Nalogi bodo obdelani pravočasno po potrditvi plačila.Prosimo, ne skrbite.Vaše pakete bodo zaviti varno . 2、Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.če ne,prosimo, obrnite na nas. 3、 ne moremo nadzorovati čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe Logističnih storitev.Če pošiljka še ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas, Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času . ▶Vrniti & Vračilo: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš poof. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. ▶Storitev: 360 dni garancija za vse predmete.Potrošnik je odgovoren za ladijski promet pristojbina. ▶O Povratne Informacije 1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, vljudno prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami pregled in slike naložite. 2. Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom povratne informacije in bomo odpravili takoj. ▶O Trgovini: Spodbujamo debelo,prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete za uvoz z maso količine.

Oblika KROG
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Številka Modela S-3X
Kamero Telefona, Vrsto Telefoto M
Združljiv Blagovne Znamke Toshiba

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni