DIY Star Set Vojne gradniki Republiki Gunship Model Opeke Otroci Izobraževalne Igrače za Otroke Božično Darilo za Rojstni dan

Nov izdelek

€92.36

€115.45

-20 %

Na zalogi

Oznake:

moc, lego moc, gf darilo, mandalorian, okvir millenium falcon, flash igrača, moški mortal kombat, Blok, yoda, model star wars mandalorian

Informacije o izdelku

Ime izdelka: MOC-35919 Republika Gunship

Kategorija : MOC Svetu

Ta Komplet Vsebuje : (C4206) 1707 kos

Dobra Kvaliteta Opeke

Velikost: L : 22 cm M : 25 cm H : 15 cm

Zagotoviti PDF Navodilo vodnik(Ni papirja navodila vodnika)

---------------------------------------

Pozor!

1. Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.

2. Ta izdelek je MOC proizvoda in ne prihajajo z papir navodila.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.

3. Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če paket, ki ga je prejela, je manjkajoče dele ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

4. Smo običajno ladja v roku 3 dni po prejemu naročila, ne več kot 7 dni.Če je nepričakovano situacijo, vas bomo o tem obvestili vnaprej.

Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Vrsta BLOKI
Črtna koda No
Spol Unisex
Certificiranje 3C
Starostni Razpon > 3 let
Opozorilo Le nosilec
Plastika Tip ABS
Material Plastični
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela MOC-35919 Gunship Bloki

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni