3pcs Lesene Kitaro Izbirčen Bas, Ukulele Peresom Prilagojene Akustični Jemlje S Kitaro Pick Polje Primeru Glasbeni Instrument

Nov izdelek

€5.91

€8.44

-29 %

Na zalogi

Oznake:

polje glasbe lesene, za kitaro matica, bas, e stim, bas electr, kitara peresom, vezi, glasbila, komercialni akustične pene, cigare polje kitare deli, kitara imetnika

Bullet Točk:

1、Paket Vključuje: Vključuje lesena kitara-oblikovan izberite polje in 3 lesene izbirčen.Polje lahko shranjevanje in zaščito izbirčen dobro.

2、kot Nalašč Spominki: Odpoklic svoje glasbeno popotovanje.Kot nalašč spominek.

3、Dolgo Življenjsko dobo: kitara-oblikovan izbrati okvir je narejen iz naravnega lesa, ki je vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo.Površina je bila skrbno spolirana, s naravnega lesa zrn in lep videz.Zelo edinstven!

4、Kitara polje velikost 96*72*18 mm Kitara izbrati velikost: 32*27*2.5 mm

5、Veliko Darilo: Super darilo za ljudi, ki imajo kitaro, bas ali ki so pripravljeni učiti glasbo.Lahko pošljete žena, mož, otroci, kitara igralci in ljubitelji glasbe.

1.Paket Vključuje: Vključuje lesena kitara-oblikovan izberite polje in 3 lesene izbirčen.Polje lahko shranjevanje in zaščito izbirčen dobro.

Specif ication:

2.Kot nalašč Spominki: Odpoklic svoje glasbeno popotovanje.Kot nalašč spominek.

3.Dolgo Življenjsko dobo: kitara-oblikovan izbrati okvir je narejen iz naravnega lesa, ki je vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo.Površina je bila skrbno spolirana, s naravnega lesa zrn in lep videz.Zelo edinstven!

4.Kitara polje velikost:okoli 96*72*18 mm Kitara izbrati velikost:o 32*27*2.5 mm

5.Super Darilo: Super darilo za ljudi, ki imajo kitaro, bas ali ki so pripravljeni učiti glasbo.Lahko pošljete žena, mož, otroci, kitara igralci in ljubitelji glasbe.

Leseni škatli velikost: približno 96*72*18 mm/3.78*2.83*0.71 v

Pick velikost: o 32*27*2.5 mm/1.26*1.06*0.1 v

Seznam Vsebine:

1*Polje

3*Kitaro Pick

Vrsta Pick
Poreklo CN(Izvora)
Tip Vtiča NOBEN
Teža 300 g
Številka Modela Izbirčen

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni