5pcs Mešani Kabala Hamsa Roko Zvezda David Čare Roza barve, Vosek vrv Nastavljiv Zapestnice S112L35

Nov izdelek

€5.42

Na zalogi

Oznake:

liphop, zapestnica david, broška zvezda, yurman, kabala rdeče niz, diamond šminko, vrečko zapestnica, lase zvezda, zapestnica rdeče niz, amulet je čar

Opis Količina: 5pcs Kakovosti: AAA+++ Material: Akril & Voski vrv Predmeti Pogoj: 100% Čisto Nov Barva: kot na sliki Velikost: nastavljiva OPOMBA:izdelek je na sliki morda večje, kot je dejanska eno, Prosim preverite velikost, preden ponudbe !!!

pretvorba 1 inch = 25.4 mm oziroma 1 mm = 0.0393 palčni

Plačilo

A :Depozitni je BREZPLAČNO varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transakcij.Ta storitev zagotavlja, da se plačila, ki je izdal dobavitelj šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu vašega naročila.

B :Trenutno lahko plačila z Moneybookers, Visa, MasterCard in bančno nakazilo.Izberete lahko tudi plačilo s izberite debetne kartice, vključno z Maestro, Solo, Carte credit card, PostePay, CartaSi, 4B in Euro6000. Več možnosti plačila bodo na voljo na Orgon.si v prihodnosti

C :Drugi izberete lahko, Western union Ali TT off line

Dostava

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 2days ko bo vaše plačilo, je končan.

Nudimo dve vrsti prevoznih sredstev

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Retun

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Obliko\vzorec KROG
Spol Unisex
Veriga Tip Vrvi, Verige
Številka Modela S112L35
Blagovna Znamka organza vrečke
Združljivost Vsi Združljivi
Funkcija Razpoloženje Tracker
Fine ali Moda Moda
Zapestnice Tip Čar Zapestnice
Zaponko Tip Čipke-Up
Slog Klasična
Nastavitev Vrste Bar Nastavitev
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Dolžina Adjustable
Postavka Vrsta Zapestnice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni