F9 Bluetooth spletnega prenosa Zvoka Kartica 18 Zvok Slušalke, Mikrofon USB Živo Darkice Oddaja Zvočno Kartico za Računalnik PC Mobilni Telefon

Nov izdelek

€17.28

€23.35

-25 %

Na zalogi

Oznake:

usb zvočna kartica isk, zvočno kartico usb 41, bluetooth earpiec, gumb za nadzor glasnosti, ios usb audio vmesnik, banja usb zvočno kartico, bluetooth headphon, earmuff, audiocast, stick usb

F9 Bluetooth spletnega prenosa Zvoka Kartica 18 Zvok Slušalke, Mikrofon Živo Darkice Oddaja Zvočno Kartico za Računalnik PC Mobilni Telefon

Funkcija:

1. Univerzalno za mobilne telefone in računalnike: elektronski zvok, zvok spremeni, MC, 18 zvočne učinke.

2. Polno kovinsko anti-scratch telo: lupina je izdelana iz aluminija zlitine materiala, visoki stroški tri-plast kovine, barve proces, anti-scratch / voda madeže odporno / anti-prstni odtis.

3. Brezžična spremljava: na novo nadgrajeno na zvočni kartici, ki je priključena na telefon Bluetooth, in veliko število spletnih prilogami, da izberejo.

4. Velika bunka design: podatki prilagoditev, mikrofon in reverb prilagoditev, izrabo stopnja računov za 90%, velika bunka je bolj primerna.

5. Več stanj, samostojno prilagoditev: steza je "dolg" in zvočni učinek, je "natančno", nastavite zvočni učinek na vsak zlog, ki pripada tebi.

6. Inteligentni glas, ki se aktivira LED osvetlitev: osvetlitev ples z vzpone in padce pesem, zaradi česar vsak opomba ples, z zvokom.

7. Dvojno DSP inteligentna obdelava čip: posodobljena različica DSP avdio čip, lahko prilagodite ritem v času, bo zvočni signal bolj stabilno in jasno, in izhodni učinek je boljši.

8. Inteligentni dodge učinek: Samodejno prepozna zvok sidro, in inteligentno zmanjšanje glasnosti glasbe v ozadju, zaradi česar klepet interakcije lažje.

9. Ena tipka-stikalo elektronskega zvoka/akustična spremembe: strokovno-razred elektronskih zvočnih nastavitev, izberite lastne Bel Canto.

10. En klik za odpravo originalnega zvoka: ko živo MC, zvok je jasnejše in bolj prodoren.Zvok je pevec glasbene je učinkovito odpraviti, s čimer je postal spremljevalec.

Specifikacija:

Material: Kovina

Barva: Črna

Velikost: 170x110x17mm/6.69x4.33x0.67in

Neto teža: 440g

Bruto teža: 440g

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Zvočne Kartice

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Pokvarjena izdelki MORAJO BITI prijavljene in so se vrnili z originalno embalažo, če je to mogoče.Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Poreklo CN(Izvora)
Bruto teža 440g
barve črna
Blagovna Znamka CableDeconn
Neto Teža 440g
Material Kovine
Številka Modela Zvočne Kartice
Paket Da,
Certificiranje NOBEN
Velikost 170x110x17mm/6.69x4.33x0.67in
Vrsta Vmesnika USB

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni