Brezplačna Dostava MA 25x25 25 mm 25 mm Izvrtina Kap Dvakrat ki Deluje iz Nerjavečega Jekla Pnevmatski mini Zračni Valj

Nov izdelek

€13.18

Na zalogi

Oznake:

pnevmatski cilinder dvojni deluje 6 mm, pnevmatski dvojno delujoči cilinder, razlika eno dvojno delujoči cilinder, dvojno deluje kompaktno pnevmatski cilinder, električni cilinder dvojni deluje, pnevmatski cilinder dvojni deluje premerom 20, cilinder dvojni hidravličnega, zrak cilinder dvojni deluje, dvojno deluje valjev, pnevmatski cilinder dvojni deluje 50

Ime Izdelka:Zračni Valj

Model :MA25*25

Vrsta Dejavnosti: Dvojno, Ki Delujejo

Delo:Tekočina Zraka

Izvrtina :25 mm

Možganska kap :25 mm

Max.Pritisnite :Za 1,0 Mpa

Material :Nerjaveče Jeklo

Barva :Srebrna Ton

Package Vsebina :1 x Air Cylinder

Opis:

MA serije pnevmatski valj zrak.

Posamezen rod, dvojno delovanje, iz nerjavnega jekla palice, 50 mm hoda, 32 mm luknja.

Zračni Valj je mehanska naprava, ki izkorišča moč stisnjenega plina za proizvodnjo sile v izmeničnim linearni gibanja.

Pošiljke:

1. Vsi predmeti, ki bo poslana v obdelavo čas, ko prejmemo vaše plačilo.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.Hongkong Post Air Mail in Hongkong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.

3. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Garancija in Jamstvo:

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

Druge Politike:

1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2. Prosim, pustite POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu blaga, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.In bomo storili enako.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete, si bomo prizadevali, naših najboljših močeh, da vas podpirajo.

3. Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo poskušali odgovoriti, da boste čim prej.

4. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Zakaj izbrati nas?

(1) Kakovost, smo samo proizvajati najvišje kakovosti izdelkov, obljubimo, da vse naše izdelka surovin so v prvi razred, in dobre kakovosti, sistem kontrole, zato je naš blaga " kakovost je zelo dobra.

(2) Cena, naša politika je, da "Win-to-Win".To pomeni, da glede na naše dolgoletne poslovne odnose, smo le majhen dobiček za pomoč se vam za trženje.

(3) Dobave, vedno smo imeli nekaj izdelkov na zalogi, tako da bomo lahko skupaj dostave v času, ki je določen prej.

(4) Ne MOQ, mislim, da je privlačen pogoj, da nekateri od vas, ki nimajo velikih zahtev za posamezne elemente začasno.

Vrsta Valj

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni