Tal, Vode, Vlage, PH-Meter, sredstvo za uravnavanje Kislosti Vlažnost Sončno Svetlobo PH Test Vrt, Rastline, Cvetje Vlažna Tester za Testiranje Instrumenta 3in1

Nov izdelek

€6.26

€9.22

-32 %

Na zalogi

Oznake:

ph test, meter tal, merilnik ph tal, ph meter rastlin, vrt ph, oči meter, ph, hrana ph meter, merilnik ph vode, glukoza meter

3 V 1 Tal Vlago Tester Kislost Humidimetre Meter Detektor PH Test Obrat Vrtu Cvet Testiranje Orodja Vlažna Tester Instrument

Značilnosti:

--Ta tester je vsestranski.Lahko se uporablja za merjenje vsebnosti vlage v tleh, ph tal in jakosti svetlobe rastlinskih delov.

--Ta tester je enostavno uporablja.Ne boste morali povezati z oskrbo z električno energijo.Vi šele potreba, da potisnite sondo globoko v tla na dnu rastlin, korenine, nato pa počakajte nekaj sekund.Tester lahko jasno prikaz merilnih rezultatov.

--Tester je kompakten in prenosen.Primeren je za notranjo in vrt varstvo rastlin.

--Test, glavo je tesno zaprto.Prah ali voda ne more enostavno vnesite notranji deli.Tako zaprti test glavo lahko podaljšate življenjsko dobo instrumenta.

--Odkrivanje obseg tega tester je širok.Vlage obseg: 1-10 (1-3 suho, 4-7 nevtralna, 8-10 mokro).Intenzivnost svetlobe razpon: 0-2000lux (0-200 nizko, 200-500 nekoliko nizko, nevtralno 500-1000, visoko 1000-2000).pH območju: 3.5-8 (3.5-6.5 kislih, 7 nevtralno, 7-8 alkalije).Nasveti: Mnoge rastline, kot so nekoliko kislih tal, tako da lahko uporabite to merilnik za izboljšanje tal.

--Tester lahko pomagajo rastline, ki rastejo zdravo.Vsebnost vode vam lahko pove, ali je rastlina dobi dovolj vode.PH meter omogoča, da veste, sredstvo za uravnavanje kislosti tal.Osvetljenost meter vam lahko pove, koliko svetlobe rastlina dobi v osenčenem območju.

Specifikacija:

--Velikost: 290*50*38 mm

--Sonda dolžina: 200mm

--Neto teža: 100 g

--Bruto teža: 110 g

--Natančnost merjenja: 0.5

--Veljavnimi: tal, testiranje

--Tip: Plug-in

--Paketu: 1 X 3 v 1 meter tal

ključ:

V ""VLAŽNO"" tipko ustreza VLAŽNO na tester. 1-3 (rdeči del), pomeni, da zalivanje je potrebno. 4-7 (zeleni del), pomeni, da je voda potrebna.In 8-10 (modri del), pomeni, da tleh je preveč mokro.Prosimo, da prilagodite zalivanje času po rastlinske vrste.

V ""PH"" tipko ustreza PH-8-3.5 na tester. 7 pomeni nevtralno.Nižja kot je vrednost, večja kislost.Prosimo, da prilagodite kislosti tal po rastlinskih vrst.

V ""SVETLOBA"," ključ je 0-2000 lumnov.Višja kot je vrednost, večja je svetloba.Prosimo, da ugotovi, ali odtenek, ki je potrebna glede na rastlinske vrste.

Opomba: To je prepovedano neposredno vnesite vode in to ne more biti vstavljena v tla, za dolgo časa.

Pakiranje seznam

--Paketu: 1 X 3 v 1 meter tal

Je Pametno Napravo No
Številka Modela Tal vlago odkrivanje modul Orodje
Z Osvetlitvijo Ali Ne No
Blagovna Znamka VEVICE
Ime Izdelka
Vrsta Prikaza Digitalno
Vlage, pH, Svetloba Meter
Primerna za
Za

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni