Moške Priložnostne Vsem Srce Ljubezni, Tiskanje Vzorec Moda Obleko Srajco z Dolgimi Rokavi Udobno Standard-fit Gumb Navzdol Majice

Nov izdelek

€20.78

€31.97

-35 %

Na zalogi

Oznake:

ton majica bombaž, Majica, vojaške srajce, gumb srce lesa, casual chic moški, w46, plaža ženska bluza, ženske seksi long sleeve majica priložnostne, modra srajca, mens črtasto rob srajce

Velikost Grafikona

Ta velikost grafikona je namenjen samo za referenco.Velikosti lahko razlikujejo med blagovnimi znamkami.

Pozornost Nasveti

1) Če se ne morete razumeti naše velikosti, opis ali ste v dvomih glede velikosti , Prosimo, kontaktirajte z nami .prav tako lahko povedal svojo višino ,težo in druge meritve, da bi, e.g 180 cm /80 kg ali 5'11"/175lb.

2) Običajno, majica velikost mora biti večji od vaše velikosti telesa.lahko preverite vašo običajno srajco.če je vaše telo koša je 100 cm, predlagamo, da se odločite majica s 104 cm ali 108 cm.

Predstavitev Modela

Podrobnosti Izdelka

Slike Podrobnosti so prikazane z Belo barvo

Več Barv Na Voljo

Dostava

1), Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 1~5 dni, ko je vaše plačilo je popolnoma preveriti.

2) ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke (še posebej za kitajsko zraka mailpost) zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Barve

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Slog Smart Casual
Tkanine 97% bombaž, 3% spandex
Material Spandex
Številka Modela CZYJ20190819C
Ovratnik Kvadratni Ovratnik
Poreklo CN(Izvora)
Tip Majice Priložnostne Majice
Vzorec Tipa Tiskanje
Rokav Slog Redni
Spol MOŠKI
Vrsta Tkanine Broadcloth
Rokav Dolžina(cm) Polno
Blagovna Znamka CAIZIYIJIA
Postavka Vrsta Majice
Prsih Žepi NOBEN
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Velikost naročila Azijske Velikost

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni