Jececer žensko Krilo Gothic Til Krilo Steampunk Maxi Čipke Cvetlični Letnik svate Korzet Krila Črna

Nov izdelek

€13.10

€21.83

-39 %

Na zalogi

Oznake:

risanka krilo ženske, metlo maxi krilo, gothic krilo, Krilo, rave krilo, korzet z krilo, cvjetnim tiskanja krilo, steampunk ženske krila, korzet, prišije krilo gothic

Velikost Grafikona

Opomba: 1. Prosimo, izberite velikost le glede na našo velikost grafikona, vendar ne priložnostne oblačila velikosti, Hvala vam! 2. Obstajajo lahko tudi 1-2 cm velikost razlikuje od dejanskega izdelka, ki so ročno merjenje.To je sprejemljivo.Vljudno prosim razumeli.

Predstavitev Modela in Izdelkov

Podrobnosti Izdelka

Navodila Za Pranje

Temperatura vode 30 ℃ in spodaj Ročno pranje samo Visi suho Ne dye

Dostava:

1.Postavka bo poslano običajno v roku 48 ur po prejemu vašega plačila,izbrisani, in ga odloži za nekatere primere,kot vikend,lokalni prazniki ali druge posebne razmere ,vaše razumevanje, ki cenijo . 2. Postavka dostava številko za sledenje bo svetoval za vas.Prosimo, da se obrnete na lokalni pošti po vaši pridobite številko za sledenje.Postavke, bo poslana preko Kitajske Post Air Mail, o 15-60 delovnih dni, ki jih lahko prejmete izdelka.Najprej obrnite na nas, če ne prejmete točko za več kot 45 dni.Hvala za vaše razumevanje. 3. Podpiramo tudi hitro pošiljke za "EMS" "DHL" "UPS" (potrebujete dodatni stroški).

Vrnitev:

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate, saj je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, kot se uporablja v tem primeru , ne bomo sprejeti, povračilom ali izmenjavo.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v enakem stanju, kot je prišel k vam,brez prask ali drugih poškodb vprašanja in z originalno embalažo.prosimo, da nam s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev,in vaš Orgon.si ID.Za vrnjene ladijski promet pristojbina se plača kupec, če je predmet, ki ni problem ,če pa predmete treba vrniti ali zamenjati zaradi svoje kakovosti problem , bomo plačati za ladijski promet pristojbina . 2.Primeru težav, prosimo, menijo, da dobra komunikacija lahko reši vsak problem!Mi vam bo dala najboljšo rešitev.Negativne povratne informacije, ne more rešiti vsak problem, vendar bo tako kreditno poslabšanje!Povzroči veliko nepotrebnih skrbi.

Povratne informacije:

Verjamemo, da boste lahko uživali v dobro kupca izkušnje z nami.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating(DSR) 5-Star. .Če naletite na težave, se o čemerkoli, vas prosimo, da nam pošljete poizvedbo in potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti to vprašanje. .Če menite, vse insatisfaction, prosimo tudi vas prosimo, da nam sporočite, da nam drugo priložnost, da jo popravi preden se odločite, da zapustijo katerokoli nevtralne ali negativne povratne informacije.

Dekoracijo Vezenje
Design kratek sprednji, dolgo nazaj
Material Poliester
Silhueta Naguban
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Cvetlični
Starost Starosti 18-35 Let
Številka Modela WU137
Slog punk stil
Dolžina Obleke Gleženj-Dolžina
Pasu Naravni
Velikost S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
barve črna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni