Programiranje Brezpilotna Letala Besedilo Vzorci Več Funkcij Romantično Quadcopter Za Priznanje Helikopter Za Otroke, Igrače Za Otroke

Nov izdelek

€25.66

€40.74

-37 %

Na zalogi

Oznake:

dron, dji brnenje, quadcopt, brnenje mini, 4k brnenje, brnenje rc, helicopt, 4k true professional, brnenje fpv, fotoaparat brnenje

Programiranje Brezpilotna Letala Besedilo Vzorci Več Funkcij Romantično Quadcopter Za Priznanje Helikopter Za Otroke, Igrače Za Otroke

Bullet Točk: 1、Programiranje True: Naučite se, kako program lasten način flight mode, daljinski upravljalnik, kako priti ovire, itd..meri programiranje besedilo vzorci so kul in romantično.

2、Več Funkcij: APP prilagajanje/zračni tlak fiksna višina/en-izklop vrtenja za vzlet/en-ključne ciljne/en-tipka za zaustavitev v sili/en-tipka za vrnitev domov/360°trak/visoka hitrost vrtenja/krožni/brezglavi način/stikala za luč.

3、Svetlobe preklapljanje: Različne barve svetlobe, ki se lahko prešli, kul svetlobe bar design, vam daje čudovito ki plujejo pod izkušnje.Ponoči, se boste počutili romantični trenutki v nočno nebo.

4、APP Prilagajanje: APLIKACIJE po meri programiranje razsvetljavo funkcije.Povežete na APP preko Bluetooth za urejanje in prikaže urejali besedilo in vzorec na zrakoplovu.

5、Enostavno Upravljanje: Vsakdo lahko preprosto upravljate true.Nadmorska višina način hold, lahko natančno zaklepanje višina in položaj in hover enakomerno.Tudi novinec lahko enostavno igrati to brnenje.

Specifikacija: Ime: Programiranje Brnenje

Specifikacija: 3,7 V: 750 mAh

Čas letenja: približno 7 minut

Čas polnjenja: približno 60 minut

Približna razdalja: 60 do 80 metrov

Barva: modra/rdeča/srebrna

Teža: približno 400g

Velikost: o 31.6*7.6*21.2 cm/12.44*2.99*8.34 v

Seznam Vsebine:

Quadrocopter*1

Daljinski Upravljalnik *1

Telo USB*1

Rezervno Rezilo*2

Izvijač*1

Priročnik*1

Daljinsko Upravljanje Da,
Dropshipping Podpora
Ime Programiranje brnenje
Opozorilo NOBEN
Starostni Razpon > 14 let
Paket Vključuje USB Kabel
Polnjenje Napetost 3.7 V
barve Modra/Rdeča/Srebrna
Daljinsko Razdalja 60~80
Dimenzije 31.6x7.6x21.2 cm
Material Smole
Čas Polnjenja približno 1 ura
Fotografiranje Iz Zraka Da,
Certificiranje 3C
Čas Letenja približno 7 Minut
Teža 400g

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni