Veliko Barve, Bleščice, Foto Prop Vrstici, Dekor-Zdravje za 70 Let Banner,Vesel 70. Rojstni dan/prazničnega Okraski Dobave

Nov izdelek

€3.90

€4.10

-4 %

Na zalogi

Oznake:

happy birthday bannere, bestoyard happy birthday banner, kovinski harry potter znak, ins rojstni dan dekoracijo, 70., 40. rojstni dan banner, 30. rojstni dan banner, 30 rojstni dan fotografije, ozadje rojstni dan, banner vesel obletnico

REDNA VELIKOST

► Standardne velikosti črk, pribl. 3.5"-7" visok glede na črke.

► Črke so VSE v male črke

► Črna/Zlata/Iver/Roza/Modra/Rdeča/Magenta, Bleščice, na eni strani bela, na drugi

► Pride v eno dolžino na Belem Vrvic

► Sem pustil veliko dolžina na oba konca, da enostavno v obešanje.

Obvestilo: (Prosimo, dovolite ročno merjenje, napake v 0.5-1 cm)

Barve pa se lahko rahlo razlikujejo zaradi nastavitve zaslona

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Plačilo:

Sprejemamo kreditne kartice, v realnem času banka prenese in brez povezave plačila.lahko izberete eno od njih plačati za to.

Dostava:

Imamo veliko prevozov.smo oskrbe z DHL, EMS, hong kong post ,singpost, swisspost, kažipot, dostava itd..V območju brezplačna dostava, Bomo izberite različne dostava po različnih državah, da bi zagotovili najhitrejši izdelek na svoje roke.

Vrnitev Polity:

Če želite izmenjava predmetov, ki ste ga prejeli, prosimo, da stik z nami, in sicer v 7 dneh od prejema naročila.boste morali plačati dodatne stroške.in prosimo, da elemente, ki vrne imejte v prvotno stanje.

Povratne informacije:

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja razvoj.smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našimi artikli.res upam, da vam je všeč.če niste zadovoljni z njim, prosim e-pošte za nas, se bomo potrudili, da storitev, ki jo za 24 ur.

Pišite nam:

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala!

Blagovna Znamka Mavrica Dekle
Klasifikacija Proizvodov Transparenti
Priložnosti Obletnica
Številka Modela Cheers na 70 Let Banner
Material Bleščice Kartona

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni