24V Goriva Zaustavitev flowtronic zaporni Magnetni 5295567 D59-002-01A 4942879 C5254169 SD-008A2 Za Cummins 6CT

Nov izdelek

€32.06

Na zalogi

Oznake:

motor ustavi magnetni, lte pcie, gorivo stop magnetni, ribe lestvici, cummin, cummins isf, cummins isc, bobcat magnetni, magnetni ustavi, gorivo magnetni thermo king

Opis Informacije:

Magnetni Ventil

Na Zalogi

Del Št.: 4942879

Napetost : 24V

Ref.Št. : SD-008A2

Uporaba: Cummins 6CT,Avtobusov Kinglong, Dongfeng Shuangqiao

Garancija:1 Leto

OPOMBA: To je zamenjava, ki niso originalni del.Ampak, To lahko dobro delo za vas !

Garancijske Informacije:

Vse motnje / ne-delovanje deli se lahko vrnil za vračilo denarja v 365 dneh od izvirnega datuma nakupa.Pišite nam preko e-pošte ali Orgon.si messaging system (prednost) za navodila, kot se vračajo element.Vsi vrnejo deli, ki so prirejena / poškodovan / modificirani ali nepopolne se ne vrača in se bo vrnil v stranko, kot je, in kot taka nadomestila ne bo izdal.

Vse nove / neuporabljeni deli se lahko vrnil za vračilo v 30 dneh od nakupa.Stroški pošiljanja niso vračljiva.Kupec je odgovoren za stroške dostave, za vrnitev predmeta, razen če vrnitev razlog je rezultat dostava napaka na našem imenu.

Dostava Informacije: 1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in kontaktni podatki točni in pravilni. 2.Upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisen od logističnih podjetij in lokalne stranke ali dolžnosti. 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki jih povzročajo dostava storitev, kot so nesreče, zamude ali druga vprašanja. 4.Morebitne uvozne dajatve, se kupca odgovornost.

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je naš cilj, in povratne informacije so za nas zelo pomemben.Prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami povratne informacije, bi jo cenili.Prosim stik z nami, preden zapustijo Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Blagovna Znamka KEPTGO
Uporaba CUMMINS
Številka Modela 4942879

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni