AZSG Srčkan Božič Mačka Rezanje Umre Jasno Znamk Za Scrapbooking DIY sličice /Kartico, zaradi Česar Dekoracijo Silikonski Znamk Obrti

Nov izdelek

€2.26

€3.77

-40 %

Na zalogi

Oznake:

h umre, az gume znamk, tamponi motos scrapbooking, gume žig, 2020 žig, die in žig set, premikanje panda, cut helper, stampin do znamk in umre 2020 2021, jasno žig z umre

Opis Izdelka

Velikost:5.12*5.12 palčni Žig Nastavite(13x13cm)

Material:Silikona

Pakiranje: 1pcs/veliko

Značilnost : samorog

Fantastični načrt za vaš vabila/ kartice/ ovojnice

Če ste našli izdelke manjka ali zdrobljen, ko prejme paket, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vedno bomo vam zadovoljni rezultat!

O Pošiljki

1. Dostavo po vsem svetu

2. Obljubimo, da ga pošljete, da jo v roku 48 ur.

3. Prosimo, poskrbite, da se vaše ime, naslov in telefonska številka pravilna.(Imena, ki jih je treba izpolniti s polnim imenom in priimkom)Če želite spremeniti vaš naslov , se obrnite na nas v času.

4. Prosimo, upoštevajte, da je vaša zaščita rok.Če je zaščita rok je kmalu potekla , vendar je blago še ni bilo dobavljeno.Prosimo, ne skrbite.Lahko nas kontaktirate za razširitev zaščite obdobje za vas.

5. Če je blago, ki je izgubljen ali poškodovan v tranzitu , prosimo ne odpirajte spora prvi.Lahko nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.Smo lahko ponovno izdajo je za vas ali vračilo kupnine v celoti .Bomo biti odgovorna za vaše naročilo!

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki , vas prosimo, da nas petimi zvezdicami pohvale.

(Element, kot description / komunikacija / dostava hitrost)

Iskreno zahvaljujemo se vam za vašo podporo.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitvami.Najprej, žal mi je, da bi lahko neprijetne nakupovalne izkušnje.Lahko pa se obrnete tudi neposredno na nas .Moramo dala zadovoljiv odgovor.

Uporaba DIY Scrapbooking
Velikost 13*13 cm/5.12*5.12 palčni
Nastavite Vrsto No
Značilnosti Mačka
Vrsta Standard Žig
Vrsta Debelo No
Blagovna Znamka AZSG
Paket 1PCS
Material Silikonski
Številka Modela YCCD-142

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni