Vlečenje Vrvi Prop YOPOOD Pobeg Sobi vleče vrv stikala v pravilnem vrstnem redu, da odprete 12V EM zaklepanje resničnem življenju takagism igre

Nov izdelek

€48.50

Na zalogi

Oznake:

matično ploščo strežnika, gsm alarm, zaklepanje vrat, opozorilo secur, neo z val, ozadje za rojstni dan, ip68, Opozorilo, zaklepanje, secur zaklepanje vrat

38641 Vroče prodaja, Vse je mogoče!Samo opišite nam idejo in bomo izračun elementov in stroški, ki zagotavlja najboljše ujemanje ponudbe.Kako igrati, Ko igralci vnesite pobeg sobi, bodo našli več potegom stikala z vrvi, na steno.Ko ugotovimo, uganke, so dobili pravilne vleče naročila.Ko so vlečenje vrvi v pravem zaporedju, EM zaklepanje odpre.Prop Seznam Tem prop vključuje več vrvi, stikala, en krmilnik in eno 12V adapter.Opisi Izdelkov 1. Količina vrv stikala lahko 1-6 kos. 2. Ta vijak lahko prilagodite vrvi za povezovanje razdalje. 3. Uporabniki morajo zagotoviti lasten vrvi.Podrobnosti Uporabe 1. Korak, Ko igralci vstopijo v sobo, se bodo našli več vrv stikali na steni.Korak 2, potem Ko je poskušal ugotoviti, uganke, bodo dobili pravico, da za vlečenje teh stikal.3. korak Ko so vlečenje vrvi kretnic v pravilno zaporedje, EM zaklepanje odpre.Kako Ponastaviti?Vlečenje vrvi spet v pravilnem vrstnem redu, da ponastavi.O nastavitev gesla 1. Cut off za vklop, pritisnite konfiguracijo gumb in držite na; 2. Moč upravljavca in naj gredo do sluha zvok namige; 3. Nastavitev položaja geslo zaporedje želite; 4. Pritisnite konfiguracijo gumb za ponovno shraniti geslo za nastavitev.

Kako povezati EM zaklepanje z krmilnik?

Rdeče žice EM zaklepanje(12V Pozitivno) bi moral biti povezan z rdečo črto upravljavca.In črno žico upravljavca(12V Pozitivno), se morajo povezati s črno linijo EM zaklepanje.

Toplo Nasveti: 12V EM zaklepanje je izključno naše rekviziti.Lahko kupiti ta EM zaklepanje z našo povezavo.

Toplo Nasveti

1. Rekviziti Deli

Rekviziti ne vključujejo EM zaklepanje, prosimo, navedite 12V EM zaklepanje sami.

2. Carine

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno.

3. Dostava Pogoji

1) Mi dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in APO/FPO).

2), Bomo ladja blaga v 48 urah po prejetem plačilu; če boste želeli spremeniti naslov, nas kontaktirajte v roku 24 ur po plačilu.

3) Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas je drugačen, še posebej v času počitnic-krat.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni, samo stik z mano.Bomo sledenje pošiljke in odgovor vas kmalu.

4) slik, prikazanih na video in slike so samo za referenco.

Vaš zadovoljivo je naša najbolj pomembna stvar!

4. Povratne informacije

Če vam lahko nam zgodaj potrditev po prejela kostume, ki bodo zelo cenjeni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi rekviziti ( Pet Začne ) .Samo biti prost v stik z nami, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Bomo rešili problem ASAP.Hvala za vaše razumevanje.

5. Vrnitev

Vse blago, ki so v dobri kvaliteti in strogo nadzoroval pred odpremo.Bomo izognili problemom kakovosti.Če ste mot.vozil zadovoljni, se lahko obrnete na nas v 24 ur in izmenjavo predmet v 7 dneh.Če prop je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne moremo vprašanje vračilo ali zamenjavo.

Vso vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju in originalno pakiranje z vsemi komponente vključene.Prav tako morate zagotoviti, nam posebnega razloga in številko za sledenje za vrnitev.

Po obeh potrdil vse zgoraj stvari in preklic transakcije iz Orgon.si, bomo povračilo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek.Ali lahko izbirate imajo zamenjavo.

Na katero koli vprašanje, samo biti prost v stik z nami.

Primerna za Pobeg sobi
Varnostni Način Ne Pritrdite z Signal
Funkcija Odprite maglock
Smer NOBEN
Številka Modela TA033

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni