20 Kosov, IR Illuminatoring CCTV Fill Light IP66 Nepremočljiva AC 220V Ir Night Vision Led Luč za CCTV Kamere

Nov izdelek

€23.63

€30.30

-22 %

Na zalogi

Oznake:

90 stopinj ac vtič, fotoaparat secur, hilo led ir, wifi xp, cctv infrardeča luč za ostrenje, odbor ir led, ir led, 940nm ir led, kamera dome kovin, kamera ir raspberry pi

Uporabite z night vision nadzorna kamera LED življenjska doba več kot 10.000 ur IR LED valovna dolžina: 850nm Boljši učinek lahko dosežemo z osvetlitvijo intenzivnost manj kot 0.001 Lux, ki Osvetljuje obseg: gledanja 30-100 m (na prostem) Auto Power-On Senzor, le turn-on ko je v okolici je temno Struktura: Vse vremenske razmere aluminija in ojačana steklena Izdelka specifikacije: 20 high power LED Oddajajo svetlobe: infrardeči nametitev: u-oblikovan nosilec nepremočljiva: yes prah preprečevanje: (notranje)da Zaščito razred: IP66 nepremočljiva Napajanje: AC 220V napajalni kabel dolžina: 30 cm Lupini struktura: struktura steklo, kovinski Ščit bočno aluminija lupine plošča: steklena plošča, Teža: 0.75 KG Velikost :18*14 CM Kota Svetlobe: privzeto 90degree, Da se prilagodijo temperatura: od - 20 ° C do + 50 ° C nepremočljiva Aluminij zlitine Lupini Paket Vključuje :

1 x 20 LED IR Illuminatoring

Večino Vrstnem Redu:

Če morate kupiti več VIDEO BALUNS, se obrnite na nas za POPUST .Pošiljke: 1. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovnih dni. 2. Čas dostave: ----Preko Express: na Splošno 3-10 delovnih dni. ----Po Zraku Pošta: Splošno 10-30 delovnih dni. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov naj se ujema vaš naslov za dostavo. 4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, vendar bomo potrudili, da jim sledite, dokler ga prejeli embalaža uspešno.Imate naše besede. 6.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine. 7.Naš cilj je, strank zadovoljstvo.Garancija in Vračilo: 1.Ponujamo tudi 12-Mesečno brezplačno vzdrževanje.Pošljite nazaj k nam, vam bomo ponovno poslali vam dobro ali novo !! 2.Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP. 3.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Storitve Za Stranke: 1. Zagotavljamo vam, da so vsi naši elementi so ", kot je navedeno" v svoje opise.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo strank na vsaki prodaji smo skupaj. 2. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 3. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Napajanje 220V
Velikost
Številka Modela SU-IRLEDW2202
LED Tip Infrardeči
Ime Izdelka CCTV Kamere Izpolnite Led
Poreklo CN(Izvora)
IR LED Kota 90 stopinj
Gledanja 30-70m
Certificiranje NOBEN
Led 20 kosov
Blagovna Znamka SUSIKUM

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni