Auto Avto Smeti Avtomobilski Sedež Usnje Multifunkcijski Košarico Avto Smeti Bin Auto Avto Dodatki Organizator Smetišče

Nov izdelek

€3.31

€6.63

-50 %

Na zalogi

Oznake:

lahko smeti, koš za smeti, umetno usnje roll, avto nalepke, koš za smeti, suzuki smeti, plastično vedro, avto prilagoditev opreme, avto garbag, vedro avto sedež

Opis:

Avto Sedež Usnje Multifunkcijski Košarico

Veliko in Lepo Prešite Design in Nepremočljiva Posodo Znotraj

Ki se Lahko sklepajo za Pranje Kadarkoli!

Z veliko zmogljivostjo shranjevanja, lahko vrgel vse vrste smeti v njem , medtem ko omogoča čisto in urejeno avto.Učinkovito organizira živil, ročne torbe, trgovina torbe, torbice, schoolbags, dežniki, steklenice vode, nakupovalnih vrečk in še več.

Uporabite ga lahko tudi v pisarni ali vzamete s seboj, ko prostem kampiranje, saj je zelo lahek in prenosni.Z nastavljivim traku in snap, ki je dovolj dolgo, da se prilega okoli vašega avtomobila, ali biti dobro pritrjena v vaš dom ali pisarno.

Značilnosti

Naj Bo Vaš Avto Čist

Izboljšala z večjo zmogljivost z nastavljivim traku kombinacija bo vaš avto vedno ostanejo čisti in urejeni, vodenje ste oddaljeni od nered in vonjave.

Rafinirano PU Usnje

iz premium usnja, ki se vse auto notranje zadeve.Modna rhombic stitched površina naj bo vaš avto izgleda božansko.Naše usnje košarica je velika in praktična notranjost dodatek za vaš avto.

Odstranljiva &

Sprejetje 100% nepremočljiva in puščanje dokazilo materiala, njene notranje vedro lahko vzamete ven in opere z vodo, ki je lažje za čiščenje.Magnetni pokrov je namenjen za lažje damping in hitro zajema dustbin dobro.

Multifunkcijski

Z nastavljivim traku in snap, visi na usnjeni košaro za vsak položaj v vaš avto.To košaro se lahko uporablja se lahko tudi kot avto shranjevanje organizator za igrače, pijače ali pomembnih dokumentov.Poleg tega je zelo lahek in prenosen, za uporabo v pisarni ali na prostem piknik.

Specifikacije:

Način Namestitve

Mimo sponke okoli vzglavnik

Kliknite gumb

Specifikacije

Material: PU Usnje

Velikost: 16,5 cm x 8 cm

Barva: Črna / Burgundija / Bež / Kava

Paket Je Vključeno:

1 x Avto Sedež Usnje Multifunkcijski Košarico

Morebitne Težave Najprej obrnite na nas, hvala vam!
Debelo/Dropshipping Podpora
Več Informacij Preberite opis
Material PU usnje
Slog Vozni Kritje Vrsta
Vrsta Shranjevanje Vedro
Oblika Kvadratni
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni