Plus Velikost Ženske Priložnostne Spredaj Zaponko Bombažne Tanke Bralette Perilo Velikosti Veliko Skodelico Brezžični Spanja Modrc Comfortble Spodnje Perilo

Nov izdelek

€2.14

€3.56

-39 %

Na zalogi

Oznake:

fitnes oprema push up, larg velikost, velik vrč, 95b, 85 f, moški modrc, modrc sexi, velik obseg ženske, aa bikini, dekleta majhno velikost modrc seksi

[xlmodel]-[po meri]-[53495] Opis

Plus Velikost Ženske Priložnostne Spredaj Zaponko Bombažne Tanke Bralette Perilo Velikosti Veliko Skodelico Brezžični Spanja Modrc Comfortble Spodnje Perilo

Opis:

Material: Bombaž Mešanica

Barva:Roza,barva Kože,svetlosiva

Velikosti: 36,38,40,42,44

Značilnosti:Zaprtje Spredaj

Commodity Index:

Debelina:Srednje

Stretch/Elastičnost:Elastična Mikro

Mehko:Zmerno

Navodila za pranje:Ročno pranje

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Prezrite oznako velikosti prihaja s krpo.Oznaka velikosti je lahko včasih večji kot naš opis velikosti, običajno Kitajski velikosti je manjši od Evropske&American ljudi.Zato vas prosimo, dovolite 1-3CM razlikuje zaradi ročnega merjenja.

3. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

4.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

1 kos Modrc

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] slike Izdelkov

[xlmodel]-[po meri]-[53494] Storitve

1. Kako ohraniti sledenje z moje parcele?

Lahko preverite vaš ladijskega informacije iz naslednje povezave z sledenje ni,www.17track.net/en ( kopiraj to, da brskalnik).

2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno dostavo na podlagi količine, ki jih želite naročiti.Če želite določiti nas, da svoje tretje stranke, smo lahko ladjo, tovor, da vaše stranke, ki so neposredno.Bodite prepričani, in nam zaupajo, da ne pustite vse informacije o nas.) Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 3. Obstaja kakršen koli problem z velikostjo?Prosimo, da dosledno v skladu z našo merilno metodo za nakup. 4. Prosimo, da nas kontaktirate po Orgon.si sporočilo za vse dodatne informacije.

Blagovna Znamka BTLIGE
Številka Modela ZGQ4045
Pokal Obliko Celoten Pokal
Trak Tip Non-Kabriolet Trakov
Modrc Slog Brezšivne
Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Slog vsakdanje
Material Bombaž
Zapiranje Tip Zaprtje Spredaj
Spolnost No
Dekoracijo NOBEN
Vzorec Tipa Mozaik
Nespodobno Sliko No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni