Naravne Slame Mat Zgostitev Tatami Blazine Ročno Tkanje Blazino Okrogle Blazine Okna, Talna Obloga Z Meditacijo, Jogo Sedež Preproge

Nov izdelek

€19.37

€26.53

-26 %

Na zalogi

Oznake:

puhasta golf hlače, ducat nogavice nogavica, baker prestavi 0 6 m, doyoung ogrlica, baker mazilo k2, dg280 varstvo, baker hang drum, doxi palico, erotično, baker roko žogo

Informacije O Izdelku:

Material: bulrush + kovanega železa

Velikost: približno 45*15 cm/17.72*5.91 v

Značilnosti:

Naravni in okolju prijazen, udoben in vzdržljiv, s kljuke za preprosto shranjevanje.

To udobno sedenje blazina je narejena iz naravnih cattails le z močno goba za polnjenje.Na blazine je ohranilo svoje naravne barve, kot tudi teksturo in subtilno vonj rastlin.Je preprost in klasičen design bo ustrezala vsak dom dekor in se lahko uporablja v kateri koli prostor v hiši.In, kot je ta blazina je ročno izdelan in brez umetnih kemikalij in barve, ga naredi za idealen sedel blazine za otroke ali odrasle, prakticiranje meditacije.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Blagovna Znamka AIHOME
Starostna Skupina Otroci
vzorec Drugo
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Funkcija 1 Slame Mat
Oblika Drugo
Material Drugo
Funkcija 3 Tatami Mat
Dropshipping Da,
Način Ogrevanja Drugo
Slog Drugo
Postavka slama tkanine blazine
Tehnika Drugo
Funkcija 4 okrogla ploščica
Polnjenje Drugo
Nastavite Vrsto No
Funkcija 2 ročno blazine
Številka Modela slama tkanine blazine
Vzorec Tipa Drugo
Vrsta Roko Počiva

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni