Mini Visoko Natančnost, Optični Cleaver FC-5C z zbiralec off-cut zbiralec brezplačna dostava

Nov izdelek

€49.32

€49.82

-1 %

Na zalogi

Oznake:

rezalnik svjetlovodni, VLAKEN, cleaver svjetlovodni, svjetlovodni, cleaver nož, pes temperature, cleaver inno, aua vlaken cleaver, optični merilnik, koreja optični cleaver

Mini Visoko Natančnost Vlaken Cleaver FC-7C z zbiralec off-cut zbiralec brezplačna dostava

FC-5C mini tip Visoka Natančnost optični cleaver je bila uporabljena za natančno rezanje eno jedro vlakna orodje.primerna za FTTH optični, da doma.Rezanja je manjše in bolj natančno, ne potrebujete posebnih znanj.Kaj je bolj , majhna velikost vlaken cleave je enostaven za prevoz.Pod pogojem, zagotavljanje stabilnosti hkrati, bolj pomembno je razmeroma cenovno ugodna cena, dodatni optični zbiralec priročno namestitev.

Z avtomatsko funkcijo off-cut kolektor .

Pomembno: Brazilija Stranke, prosim, pustite vaše CPF ali CNPJ število po dano naročilo.

1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki je bu prevoznika in časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate, ne prejema blaga nadure, bomo dobili nazaj rešitev, da boste v roku 24 ur.

3. Za pomoč kupcem zmanjšanje drugih stroškov, ko paket prispe lokalne običaje, še bolje, če lahko pustite sporočilo v vrstnem redu.

4. Carinski bi bilo treba Davek plača kupec, Prodajalec ne more podporo in Davek na Carinsko.

5. Oddaljeno Območje Pristojbina : Za Oddaljeno območje, DHL/Fedex/UPS/TNT zaračuna dodatno"Oddaljeno Območje Fee", prosimo, da ga razumeli.

1. Sprejemamo Alipay, Western Union in T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem času, takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, sprcific razlog za vrnitev.Sprejmemo samo vrnitve blaga po Pošti ali EMS.

3. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 Mesecev Proizvajalec Garancijo (Razen izdelane damagement ali misusage).Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku(v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam je okvara naprave in številko Naročila.

2. Stranke so odgovorne za povratni prevoz do nas z ustrezno embalažo, če želite popraviti, in nato bi bili odgovorni za enkrat odpremo kupci.Najprej obrnite na nas, preden bi se radi vrnili.Ponujamo popoln naslov.

3. Če nekaj ni sprejemljiva, se obrnite na nas za rešitev problema.To je naše veselje, da jo popravi.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, Preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-zvezd pozitivne povratne informacije, to je dobro za naš dolgoročen posel, kar je še pomembneje , pravi vrednotenje bi lahko pomagali mnoge kupce in povečuje kredibilnost pošten prodajalec.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas, vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in ponujajo odgovor v 24 urah.

Volks je visokotehnološko podjetje, ki je specializirano za projektiranje ,proizvodnjo in prodajo Optični merilnik, TV signala merilnika ravni in satelitski digitalnih finder na domačem in čezmorskih trgih.Naše podjetje ima dobro sodelovanje s številnimi CATV z veliko CATV omrežja, operaterji po vsem svetu,vključno z Southease Azija, Bližnji Vzhod,Evropa, Avstralija in Amerika itd, tudi zagotavljanje storitev in strokovne rešitve.

Teža 280g
Razklani dolžina 5 do 20 mm
Povprečna razklani kota Za 0,8 stopinje
Blagovna Znamka VOLKSTEC
Prevlečeni zunanji premer premer 0.25 & 0,9 mm
Številka Modela FC-5C
Rezilo življenje 48000 fiber jedro, 1000 fiber jedro*16 rezilo kota*3 višina
Dimenzije 58Wx55Dx52H mm ne vključujejo vlaken zbiralec
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni