Akvarijske Luči LED Dimmer Krmilnik Vzhod Zahod Modulator Za Aquarium Fish Tank Led Inteligentnimi Čas Zatemnitev Sistem

Nov izdelek

€11.26

€14.08

-20 %

Na zalogi

Oznake:

aquarium fish tank, akvarij mini, naloga luči, amd ryzen, Prednosti, lučka led, groot akvarij dekoracijo, led, sobo akvarij dodatki, le svetloba

Prosimo, preberite to pred nakupom 1.Združljivost-Naš akvarij žarnice dimmer je primerna za večino akvarijske luči z vhodi in izhodi iz 12-24 V. -Primerno območje moči :3-100W 2.Ta Akvarij lučka za Samosprožilec, ni mogoče uporabljati za Morski akvarij 3.Ne presega napetosti in razponom moči med uporabo.Vhodna Napetost: 12v 24v Izhodna Napetost:12v 24v Moč:50 w 100w 4.Se ne more uporabljati v Konstantnim tokom in Izmenični tok(AC)

Akvarijske Luči LED Dimmer Krmilnik Vzhod Zahod Modulator Za Aquarium Fish Tank Led Inteligentnimi Čas Zatemnitev Opis Sistema: - 100 - ravni zatemnitev, da izpolnjujejo zahteve različnih rastlin in živali za svetlobo.Ob istem času, tako odprite in zaprite uporabite gradientni način, da se zmanjša vpliv na ribe. - Časovnik za vklop, simulacijo različnih stikalo, svetlost narave.Združite časovnik in dimmer v eno - Preverite vmesnik žarnice (5,5 mm DC master lock), in povežite modulator v seriji med svetilko in napajanje -Vzhod in Zahod - Naš 24-urni luči akvarij časovnik simulira sončni vzhod in sončni zahod.Prilagodite svetlost svetlobe prosto, da bi vaše ribe redni način življenja. -LCD zaslon - Ultra-tanek LCD zaslon z zornega kota do 180 ° (vodoravno in navpično) za širši fotografiji.Svetlost zaslona je še in mehko, ki ne vpliva na vaš vid. - Združljivost-Naš akvarij žarnice dimmer je primerna za večino akvarijske luči z vhodi in izhodi iz 12-24 V. -Primerno območje moči :3-100W -PWM frekvenca je 39K -Pomnilnik notranji pomnilnik shranjuje svoje pre-programirana nastavitev v primeru izpada el. energije -Nastavljiva svetlost - Združljiv z 5,5 mm ženski x 2.1 mm moški power konektorji, lahko se uporablja tudi kot dimmer, svetlost lahko nastavite od 1 - 100% Paket vključuje: 1 Kos Lučka LED Dimmer Opomba: Svetloba za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka /- 1-3cm.Frenquently vprašanje, Vprašanje Star čas in končni čas go ok, ne morem nastaviti trenutni čas?ko prejmete tako, da nastavite trenutni čas(pritisnite "R" in "on/off" hkrati za 2 sekundi, nato pritisnite"+/ -", da prilagodite currenr čas), nato nastavite čas začetka in konca časa ne sme presegati vrednosti napetosti in razponom moči med uporabo.

Model

Vhodna Napetost

Izhodna Napetost

Moč

Časovnik T1

12V

12V

50 W

24V

24V

100W Opomba: 1.Števec se ne nepremočljiva, prosimo, hranite stran od vode in vlažno položaj. 2. Delovna napetost mora biti združljiv z napetostjo, določenih z časovnik. 3. To je strogo prepovedano, da se dotaknite časovnik z mokrimi rokami. 4. Prosimo, da izklopite pred vzdrževanje časovnik 5. Če izdelek ni pri normalni uporabi, je treba popraviti s strokovno. 6. Če zdravilo po nesreči pade v vodo, prosimo, izključite napajanje takoj in se posuši v hladen prostor. 7. Ne izpostavljajte je ta izdelek izpostavljenosti soncu. 8. ta izdelek ni igrača, prosimo, pojdite stran od otrok. 9. če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, contatc nas.

Primerno območje moči 3-100W
Širina 6cm
Prilagojeno napetost 12-24V
Poreklo CN(Izvora)
Fixure POKROV
Vrsta ribe
Fish Tank Svetlobe Led osvetlitev Dimmer Krmilnik
akvarij lučka za samosprožilec LED Dimmer Krmilnik Modulator

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni