2Pc Težka Macpherson Strut Tuljavo Pomlad Kompresor Sponko Set Odstranite blažilec Ali Spomladi Orodje Avto Orodje za Popravilo

Nov izdelek

€14.14

€25.71

-45 %

Na zalogi

Oznake:

kompresor kompresorji, hemi ventil pomlad kompresor orodje, ročno orodje, velika delavnica orodja, avto ogledala obesek, blažilec orodje set, w126, atf olje, kompresor pomlad, sklopka tuljava

1. Navojna palica s široko pomlad vizitko in vgrajeno iskanje pin za zaklepanje tuljavo pomlad v kraju, za varnejši pomlad stiskanje; 2. Navojne palice, ki omogočajo trajno in nemoteno stiskanje vzmeti znotraj in zunaj vozila z ročnim ali električnim orodja 3. Okrepljeno z kovane kljuke in center za vijake, da bi povečali moč in življenjsko dobo. 4. Uporaba 3/4" ali 19 mm rokav in stranske vretena, stisne strut vzmeti za varno odstranite pritrdilni matico, ki skrbi za kartušo 02 aplikacija: Namerno v upreti se skrajen stres v vsakem okolju, idealen je za profesionalne mehanike in nov avto servisom.Opis: 1. Namažite na dva vretena z oljem. 2. Poravnajte kavelj z retracting varnost pin, tako da kavelj, ki je nameščena na pomlad 3. Postavite dva sklopa kljuke 180° v nasprotni deli seboj. 4. Potisnite varnostni pin v zaklenjen položaj na kljuko. 5. Uporaba 3/4" ali 19 mm rokav in ragljo za vrtenje vretena, pritisnite strut pomlad dovolj, da varno odstranite pritrdilni matica osnovnih vložkov 03 opomba: 1. Barva razstrelili škatle se lahko razlikuje in jo lahko prejmete predmetov s črno ali rdečo torbico, ki ne vpliva na delovanje izdelka. 2. Ne uporabljajte vpliv voznik!opozorilo: Stiskanje vzmeti lahko povzroči telesne poškodbe in vedno nosite zaščitna očala in rokavice

Obvestilo:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.In prosim preverite, ali je vaš trenutni naslov pravilen, ko je vaše plačilo v roku 1-2 dni!

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregledan!

Naše Jamstvo:

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo izdelkov, ki ste jih kupili, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Povratne informacije:

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje tukaj.Hvala!

Pišite Nam:

1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala!

2. Ne bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.Bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imajo!

Hvala Za Vašo Podporo !

Blagovna Znamka Najboljši RyingL
Keywords2 Auto Orodja Za Popravilo
Keywords3 Tuljava Pomlad Kompresor
Vrsta Vzmetenje Pomlad Kompresor
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni