Lestvica Trim Vzorec Usmerjevalnik Malo 1/2 Palčni Kolenom Zgoraj & Spodaj Nosijo Lesnoobdelovalnih Rezalnik Lesa, Rezanje, Rezkanje Orodje

Nov izdelek

€6.57

€12.39

-46 %

Na zalogi

Oznake:

rezalni mlin lesa, za rezkanje kovin, za hilda, ročno orodje, a0 rezalnik, usmerjevalnik rezalnik, polje brivnik lesa, rezalnik, fi wi usmerjevalnik, usmerjevalnik trim

Ime:usmerjevalnik bit

Model:471275

Specifikacije

Barva:rumena

Material:YG6X primarnih zlitin

Skupna Dolžina:112 mm

Kolenom Premer:12 mm

Vodja Premer:19 mm

Rezilo Dolžina:64 mm

Standard:3/4"*2"

Značilnosti

- Ta izdelek se uporablja za reži, lesni vijak odprtine.

-Lesnoobdelovalnih rezalnik namenjeni za prenosne in namizne graviranje stroj za obdelavo lesa načrtovanja, ni mogoče uporabiti v električni vrtalnik, vrtalni stroj in podobno.

-Orodje, ki lahko iz trdega lesa, plute, lesa in drugih sintetičnih predelavo lesa delavcev gladko površino, ampak, da bi se izognili obdelavo bakra, železa in drugih kovinskih materialov in peska, kamna in drugih ne-lesenih materialov.

Orodje Za Vzdrževanje

-Obdržati orodje za čiščenje.Čisto smolo, lesni odpadki, ter drugi odpadki iz lesa po uporabi.Uporaba standardnih industrijskih topil za čiščenje orodja.

-Nanesite majhno količino olja, za preprečevanje rjavenja na orodje površino očistite orodje ročaj vse madeže, da se prepreči uporaba procesu slip pojav.

-Ne samovoljno spremeni obliko orodje, ker je vsak brušenjem zahteva strokovno opreme za mletje in strokovno brušenje sposobnosti, drugače je verjetno, da povzroči robu propada, ki nastanejo v prometnih nesrečah.

Opomba:

-Ne mislite, da je nova jakna mora biti varna in zanesljiva.Ko orodje za vpenjanje orodja po ročaj je našel neenakomeren stik znamke ali utori, kar pomeni, slip in jakno luknjo deformacije, nato pa takoj zamenjati suknjič, tako kot da bi se izognili nesrečam.

-Zaradi ročno merjenje,je morda nekaj napak.

1 x usmerjevalnik bit

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Usmerjevalnik Bit
Material YG6X primarnih zlitin
Skupna Dolžina 112 mm
Blagovna Znamka WOLIKE
Premer 12 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni