KIVI RATA Ženske Brezhibno Joga Set Fitnes Športna Oblačila FITNES Oblačila, Majice z Dolgimi Rokavi Visok Pas, ki Teče Dokolenke Uvježbavanje Hlače

Nov izdelek

€8.76

€17.53

-50 %

Na zalogi

Oznake:

ženska telovadba dokolenke gymshark, telovadnice obrabe, poljub ženske dokolenke, VELUR, noge brezšivne, activewear ženske, dokolenke ženska telovadba debel, ženska lobanje uvježbavanje oblačila, poceni ženska uvježbavanje oblačila, gymshark

❥KOMBINACIJA MODA& ATHLEISURE: Kombinacija moda, priložnostne in šport, naše camo brezhibno joga dokolenke lahko bi vam bodo ne samo privlačno telovadnici dama, vendar aktivno dekle z športen slog. ❥UDOBNO & BREZŠIVNE: iz Najlon & Spandex, naše visoko pasu joga hlače je znoj wicking, tesno prilegajočo, elastična, in brezšivne za zagotovitev vaše udobje.Ne šiv podporno strukturo Za zmanjšanje obrabe. ❥NE GLEJ SKOZI: Naš trebuh nadzor Stiskanje activewear je dovolj debela, da rešitev vidi skozi težave, ki preprečujejo nerodno vprašanja in zdrobljen luknjo. ❥ŠIROKO & VISOK PAS: Ti visoko pasu joga hlače nudijo učinek trebuh nadzor, z zavarovanjem in stiskanje, da daje videz ravnega trebuha.Čepenje je mogoče storiti perfectly.By poti, vas ne bo skrbelo, zvijanje. ❥OBČUTEK ZADNJICO: Sedež šiv na rit oblike vam lepe ljubezni "hip", ki ste lahko prepričani.

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: Orgon.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih Orgon.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. Orgon.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Leggings5 Ženske Ruched Rit Dviganje Visoko Pasu Joga Hlače
Blagovna Znamka KIWIRATA
Leggings12 Gospa Vaja Priložnostne Joga Hlače
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Nylon90%, Spandex10%
Slog Športne, Plaža, Sladkarije, Slim, Lady, Seksi, Novo, moda, Priložnostne
Spol ŽENSKE
Zapiranje Tip Elastični Pas
Številka Modela 51
Leggings4 Seksi Dokolenke za Ženske, Visoka Vitka Hlače Joge
Leggings11 Rit Podizač Joga, Fitnes Dokolenke
Leggings10 Trebuh Nadzor Ruched Rit Dviganje
Vrsta Joga Gamaše, Gamaše Šport Ženske Fitnes
Poreklo CN(Izvora)
Leggings2 Brezšivne dokolenke
Šport Tip Joga
Leggings6 Trebuh Nadzor Dokolenke Elastično Teksturo Plen Telovadba Vaja Nogavice
Vrsta Tkanine Broadcloth
Hlače Dolžina Celotno Dolžino
Leggings1 joga hlače ženske
Leggings7 Visoka, Vitka Vadbo Joge za Ženske Dokolenke
Postavka Vrsta Celotno Dolžino
Leggings3 Šport dokolenke
Leggings8 Škrt Plen Joga Hlače Ruched Rit Dviganje Šport Nogavice
Značilnosti Anti-mucke, Elastična, Dihanje, Slim, ne zbledi, Mehko, Koži prijazno
Velikost S/M/L
Priložnosti Joga, Tek, Fitnes, Ples, Vaje, Usposabljanja, Vadbe
Leggings9 ženska visoka vitka joga dokolenke
barve Črna/Siva/Royal Modra/Bean prilepi barvo/Rumena/Vijolična/Green/Black/

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni