Sex Igrače G Spot Vibrator, Dildo 10 Hitrost Nepremočljiva Tiho Klitoris Stimulator Vaginalne Massager Adult Sex Igrače za Ženske

Nov izdelek

€9.63

€10.14

-5 %

Na zalogi

Oznake:

rudnik seks igrače, za ženske vibrator za klitoris g spot, seks igrače, adult sex shop, diy električnega udara seks igrače, big vagine, seks sesanju, vibrat, seks, kondol majhen vibrator

1. Med postopek polnjenja, vibrator ne bo delovala.

2. Po prejemu ta predmet, prosim, v celoti napolniti.

funkcija

-Ob upoštevanju najvišje kakovosti in varnosti, to je razlog, zakaj uporabljamo samo medicinskega silikona in ABS plastike, ki so varni za človeško telo.

-10 vibracije, frekvence, super močan, tih, ko z vibriranjem

Izredno mehka na dotik, to razkošno seksi igrača je izbira za ženske stimulacije.

o tem izdelku

1. Telo-varno silikona-vibracijska massager je izdelan iz medicinskega silikona, varno, brez vonja in prijazen do kože.To lahko prinese odlično izkušnjo pri uporabi massager.

2. Vzdrževanje daljšo življenjsko dobo, ponovno polnjenje in nepremočljiva, visoko kvalitetnih litij-ionska baterija ima dolgo življenjsko dobo in hitro polnjenje hitrost.

3. 10 hitrosti za maksimalen užitek užitek-je vrtoglavica intenzivnost naše lepe roza 10-funkcija vibrator, zaradi česar si obseden z ekstazijem.Trdno strukturo, ki ohranja polno moč vibracije, tako da boste lahko uživali občutek.Dvojno zabavno-močan dual-motor integracije, močan dual-motor delovne naprave, boste lahko uživali tako notranje in zunanje stimulacije, zaradi česar se počutite bolj zadovoljni.Enostavno in slavno!

4. Kadarkoli in kjerkoli-nepremočljiva pečat omogoča, da uporabite massager v tuš, kad ali bazen.

seznam vsebine:

1x vibrator

1 x kabel za polnjenje

1x priročnika

Zasebnost embalaža

Dostava:

Vsi predmeti, ki bodo s pomočjo skrbno Pregleda in ladje iz naše predajo čas, po plačilu končan.Če želite drugim hitreje dostava način,kot hitro express dostava,pls stik z mano!

Opomba: upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Hvala vam za vaše razumevanje.

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti

★★★★★

in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.

Prosim, biti prost v stik z nami, če niste zadovoljni s predmeti,, bomo poskušali naši moči, da se določi vaš problem asap.

Spremljajte nas,Bodite Moji Prijatelji.Redna fan popust.

Material Medicinski Silikon
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Številka Modela X00260
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta G-Spot
Blago Certifikat Kakovosti 3C

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni