Usnje Pisanje List Zvezek, Classic, Spiralno Vezan Zvezek Vžigalnike Dnevnik

Nov izdelek

€5.29

€6.44

-17 %

Na zalogi

Oznake:

list in prenosnik, list intime personalisable, bullet list zvezek, bullet list, prazno pokrov prenosnika, list usnje, beležnica, usnje knjiga list, e dnevnik, dnevnik zvezek list

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

V stojalu za Papir: Brez obložene funkcijo, lahko pripravi um zemljevidi, skice ideje ali pisanje beležk prosto na strani.Odlično deluje, kot je pisanje list, risanje pad, scetch knjiga, travelers, zvezek, dnevnik načrtovalec, kupon organizator, foto album in tako naprej.

Ponovno napolniti Zvezek: Vzeti strani, ki niso pomembne in jih zamenjaj za prazne, da vnašati.Vzemite papir iz ali enostavno, tako da lahko posnamete koli takojšnje pomnilnik št mater, kje in kdaj ste.

Usnje List: Izdelan iz visoko kakovostnih PU usnje,mehko, v rokah,vzdržljiv za potovanja ali avanturo na prostem.Vložki so plovila papir, ki je lahko obdržali vaše pisanje in risanje enako kot na začetku pomagal prebrala enostavno v prihodnosti.Tako pokrovček in vstavite delo, da vam trajen spomin.

Priročno Potovanje Dnevnik:Popolna velikost za torbico in šolska torba;Vgrajen majhen veziva pomagal dodati polnjenje načrtovalec,koledar strani enostavno;na Voljo za vsako pero,gel za pero,svinčnik,kemični svinčnik in tako naprej.

Specifikacije

Material: PU usnje,papir

Velikost:

A7:14.5x10.5 cm/5.7x4.1 palca

A6:18.5x12.5 cm/7.3x4.9 inch

Barva: kot na sliki

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket Vključuje:

1 x Knjiga, Dnevnik

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela J6PA8YY200749-A7-PR
Blagovna Znamka NoEnName_Null

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni