Domačo Uporabo OLED Zaslon Oximeter Nasičenost Kisika v Krvi, Spremlja srčni Utrip Spremljanje Prst Posnetek Oximeter

Nov izdelek

€3.89

€4.09

-4 %

Na zalogi

Oznake:

kisik portabl, yuwel, prenosni nasičenost monitor, trak pulsometer, wego srčnega utripa, pc monitor, oximet, hakko oled, oljčno oxygene koncentrator, umetne krvi

Napoved (kupcem v oddaljenih območjih):

Če ste se nahajajo v oddaljenih območjih, kot so otoki (na primer Španije poštna številka se začne s 07/35/38/51/52/31/34), prosimo, da ne izbere tujini skladišča, ker logistika ni mogoče dostaviti vas.

Prosim, odločite za ladje, ki iz Kitajske skladišče.

Druge poštne kode lahko še vedno izberete tujini skladišča.Značilnosti: 1. Lahek in enostaven za prevoz: Majhne velikosti, primeren za vse priložnosti. 2. OLED Zaslon: Opremljena z OLED zaslon, multi smer zaslon, natančno branje. 3. Enostavno upravljanje: Ena tipko, da izmerite, enostaven za uporabo. 4. Ultra nizko porabo energije in varčevanje z energijo, življenjsko dobo.Opis: nasičenost kisika v Krvi in srčni utrip spremljanje, odkrivanje bogate funkcijo, da vam bogato spremljanje izkušnje.Tehnični podatki: Material: ABS Barva: Bela Velikost: 53*27*28 mm, ki se Uporablja del: ročna Baterija: Suhe celice (niso vključene) način Zaslona: Barvni OLED zaslon Paketu: 1* Prst Posnetek Oximeter 1* Vrvica za opaljivanje tega 1* Potrdilo 1* priročnik za Uporabnika Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Velikost with Lanyard
Uporaba Prst
Blagovna Znamka CHANG KUN
Material ABS
Postavka Vrsta Krvni Tlak
Številka Modela Prst posnetek oximeter
Poreklo Celinska Kitajska

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni