Ukrivljen Slow Rebound Spominske Pene Vzglavnik Proti Tlačni Strani Otrple & Vratu Protection & Mrtve Roke Nekaj Blazino Urad Napping

Nov izdelek

€11.50

Na zalogi

Oznake:

vezenje blazino, vrgel blazino rock, vzglavnik potovanja, anti age blazino, roko blazine, umetnost okrasne blazine, acoust pene, dropship center, nekaj prevleke, pokrov pilow

Spominske Pene Vzglavnik za Roke!

Ukrivljeni Slow Rebound spominske Pene Vzglavnik bo v trenutku spremenite način spanja na noč !Omogoča, da vaš partner, da počiva svojo glavo na roko brez roko bo otrple , ta pametni spominske pene vzglavnik je tudi odlično za stranski pragovi in ljudi, ki nap na mize .

Prednosti: Zmanjšuje pritisk na roke, da preprečuje otopelost.Toliko, kot smo želeli ob ljubljene nestle blizu ponoči, je lahko zelo malo pritiska na roko, ko so ostali glavo, na njej.To preprečuje odrevenelost, ki izhajajo zaradi svoje posebne ukrivljene design, ki zmanjšuje pritisk na roke.Zdaj vaš partner lahko spal bližje!

Super tudi za stranski pragovi in tabele-spi.Njegove inovativne ukrivljen design omogoča tudi idealno za ljudi, ki spijo na svojih straneh in tisti, ki so za spanje na njihove mize ali mize, na primer delavcev in študentov.To naredi spalna kjerkoli udoben, zagotavlja prostor za roke, in povečuje promet.

Zagotavlja vratu in ramen podporo.Sovraštvo se je prebudil z vratu vse boleče in trd?To bo zagotovilo olajšanje od bolečine, togost, in napetosti, ki jih zagotavlja vaš spalni položaj, vključno z vaše hrbtenice, ki je optimalno.Prav tako je slow rebound, ki omogoča, da imajo obliko dlje.

Prilagodi glede na vaše telo.Ne samo, da se prilagodijo linijam glavo in vrat, prav tako prilagaja telesu toploto!To postane mehkejše v toplejše temperature in bolj čvrste, ko postane hladneje, premika in prilagajanje skozi noč za najbolj prijeten spanec.

OPOMBA: Prosimo, dovolite 15-25 delovnih Dni za ladijski promet

Kliknite DA, HOČEM, DA ZDAJ zgrabi tvoj danes!

Tehnični podatki: Paket vključuje: (1) Ukrivljen Slow Rebound spominske Pene Vzglavnik Material: pure p olyurethane jedro z ABS-jekleni okvir, Velikost: pribl. Za 13,7 x 11.8 x 5.1 cm Teža: 530g/1.1 lb

Številka Modela Nova
Teža 0-0.5 kg
Uporaba Posteljnina
Polnjenje Spominske Pene
Del Vratu
Oblika U-Oblika
Funkcija Pomnilnik
Nastavite Vrsto No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni