DIY Božič Lutke Kabini Koči Miniaturni DIY Hiša Dekoracijo Božič Božič Visi Drevo Decor Božična Darila za Rojstni dan

Nov izdelek

€12.50

Na zalogi

Oznake:

diy lutke kit, komplet mini, diy lutke kit miniaturni, diy lutke soba, diy lutke miniaturni, pink princess majica, diy lutka hiša miniaturni, odraslih lutka hiša, diamond zamrznjeno, lutke kit

Opis:

1. To srčkan house design ni primerna za igranje, in lahko zbirateljske stavbe ali doma dekoracijo po zaključku.Priloženo deli morajo biti sestavljeni in DIY.Ta sklop je primeren za ljudi, nad 14 let, in komunicira tudi z najstniki ali odrasli, in je zelo primerna za zamudno projektov.

2. Je odlično darilo in zbirateljske za tiste, ki radi obrti in miniature.Polje sama izgleda kot darilo-izgleda lepo!Lahko to storite sami, da bi darilo bolj smiselna.To je lahko težko za graditelja izziv, vendar vas bo vesel, ko končate.

3. To leseno modela nastavite, da si padel v ljubezni, umetnosti in obrti, in pustite, da boste uživali ročno in dosežek.Notranjost pohištvo nastavite enostavno šivanje, tudi začetniki lahko sledite korakom za dokončanje, ne preveč težko.Lahko bi si pol ali dve uri na dan, montaža in ga prilepite, ne samo za negovanje dobrih navad, ampak tudi kot presenečenje darilo.

4. Material, igrače, hiša je bolj natančno, prosim, ne izgubljajte se v vsakem koraku, uporabite v skladu z navodili.Vendar ne pozabite, da je to DIY kit.Če je nekaj v komplet je poškodovan, prosim, ne bodite razočarani, uporabite svojo domišljijo, da jo popravite ali uporabljati drugih stvari, da ga zamenjate.Zalivanje mora biti pripravljena sami.

5. Ne samo, da lahko postavi na namizje, vendar je lahko tudi visela kot doma dekoracijo, zbirka darilo luči.

Specifikacija:

Končni izdelek velikost: okoli 21,5*8*8 cm/8.46*3.15*3.15 v

Teža: približno 450 g

Material: les, tkanine, biseri

Material: DIY Božič koči

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni