LED Žaromet Baterije Clip-On Skp Svetlobe Luč Za Kampiranje, Ribolov, Tek Baseball Skp Hoja

Nov izdelek

€3.38

€11.25

-69 %

Na zalogi

Oznake:

ribolov klešče pesca, žaromet, skp led, žaromet recharg, 2000lm led žaromet, sofirn c8g 5000k, strešnik, svetilka led, c6 h7 led, led luč šotor

COB LED Žaromet baterijsko Clip-On Skp Lahka Svetilka Glavo Svetilka Luč Za CampingFishing Tek Baseball Skp Specifikacija: Material: ABS Oddajnik tip: COB Svetlobe, barva: Bela+Rdeča 3 načinov svetlobe: Bela visoka light/white nizke luči/Rdeča lučka flash Baterija: 3*AAA Baterije (Niso vključene) Teža: 70g Paket vključuje: 1 x Klobuk Posnetek Lahka Uporaba: primeren je za rabo na glavo, ali posnetek na svoj klobuk.Primeren za večino zaprtih prostorih kot so dom, vzdrževanje in dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, ribolov, pohodništvo, zemljevid branje, nočni ribolov, nočno letenje, jadranje, jamarstvo in lov itd.

Dostava Politike:

1.Bomo poskrbeli shippment v najkrajšem možnem času preko zanesljivo prevozniki po plačilu.

2. Skupna Brezplačna Dostava za Logistiko: Post Navadne Majhne Paketni & China Post Registriranih Zraka Pošte lahko traja 20-60 dni, Hitreje prevoznika, ki je na voljo, glede na vašo možnost.

3. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.vaše zadovoljstvo je naš opravljanje Mednarodnih logističnih hitrost vpliva veliko dejavnikov, zagotavljamo: Ne parceli podpisana, vračilo polno brez kakršnega koli razloga.

Povratne Informacije & Vrnitev:

Če vam je všeč naš izdelek, prosim, pustite me je vseh 5 zvezdic povratne informacije (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezd in čas Poštnine 5 zvezdic) in fotografije, da nas podpirajo, nam bo cenjeno, da ga lahko tudi delite s prijatelji na VK , ru.itao, Facebook, ali Twitter.

Če ste niso tako zadovoljni na kakršen koli zadeva, prosimo, da imajo brez obotavljanja obrnite na nas pred odhodom nas negativnih povratnih informacij, sem ki bo rešila vse težave za vas.Ne pozabite, da bi se na začetku naše storitve:).

Preklop Načina Visok/Nizek
barva karoserije črna
Material ABS
Kot Snopa 180°
Številka Modela LED Žarometi Žaromet
Teža 70g
Moč 3*AAA Baterije(niso vključeni
Obseg približno 10M/393.7 V
Max Izhodna 290lumens
Vrsta Baterije AAA
Barva Svetlobe 6000k Bela+Rdeča
Model LED Kroglice COB
Blagovna Znamka tintone
Poreklo CN(Izvora)
Vir Svetlobe led
Postavka Vrsta Žarometi
Namen za Ribolov, Tek, Hojo, Kampiranje
Certificiranje ROHS
Svetloba način 3 Načini
Nepremočljiva Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni