Shahe 400mm Magnetni Digitalni Merilnikom. Kota Finder Inclinometer elektronske Ravni 360 stopinj Aluminij Zlitine Mehurček libela

Nov izdelek

€30.13

€39.13

-23 %

Na zalogi

Oznake:

laser ravni, števec vrstico, automatic level, digitalni nivo inclinometer, 61edph, ravni vode, treadmil, laserska libela, mestno ravni, inclinomet

Opomba: paket bo poslano brez baterije ,baterije, tip je 2 kosa AAA baterije

Button Function

NA/REF/OFF gumb, Na kratko pritisnite tipko, da se vklopi in ponastavite na nič, za dolgo pritisnite, da se izklopi.m m/m、 v / ft 、%、SVETLOBE gumb, Na kratko pritisnite, to pomeni, da je enota za prenos.za dolgo pritisnite, da se prižge osvetlitev ozadja .DRŽITE、ZVOK gumb, Na kratko pritisnite, to pomeni, da imajo podatke ali ne.Za dolgo pritisnite, to pomeni, da zvok.

Značilnost & Funkcije

1.Visoko trdnost aluminij zlitine vladar. 2.Digitalni zaslon, jasen in intuitiven, z veliko natančnostjo. 3.LCD zaslon je osvetljen in se lahko uporablja običajno v temnem okolju.Dolgo pritisnite gumb za ponastavitev za uresničitev osvetlitev stikalo. 4.Digitalni ravni, ki bo samodejni izklop v 3 minutah. 5.S laserski oddajnik, to lahko storite horizontalno popravek in scribing. 6.Tam so magneti na dnu. 7.Obstajata dve različici na voljo, z laserjem ali brez laser,Je na voljo dve različici, z magneti ali brez magnetov Prosimo, da tistega, kar potrebujete, preden ga kupite. 8.Magnetni trak na dnu lahko adsorbira na delovnih obraz in meritev je bolj natančen.

Tehnični Podatki

Merilno območje:4X90°.Ločljivost:0.05°.Natančnost:±0.2°.Ponovljivost:0.1°.Baterije:2 x AAA baterije.Delovna temperatura:0-40℃.Delovna vlažnost ≦80%.Temperatura skladiščenja:-20-60℃.

Certificiranje ROHS
Številka Modela 5419-400
Ločljivost 0.05 stopnjo
Poreklo CN(Izvora)
Natančnost ±0,2 stopinje
Meauring obseg 4*90 stopinj
Baterija 2pcs AAA Baterije (niso vključene)
Material Aluminij Zlitine
Dolžina 400mm
Osvetlitev ozadja Da,
Laser je na voljo Da,
Ponovljivost Za 0,1 stopinje
Magnet DA, znotraj
Blagovna Znamka Shahe

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni