Nov prihod Naravno Nego Kože Oblak Mavrica Kopel Soli Vlažilne Bistvene Žogo Bombe Kopel Kopel, Piling Mehurček Suppli P4D6

Nov izdelek

€7.35

€12.25

-40 %

Na zalogi

Oznake:

sr2ez, bujne kopel bombe v razsutem, mavrica vrh, kopel bomba plesni, kopel biser olje, žogo kopel, kopel bomba oblike, nos za nego kože, bomba mavrica, kopel bomba nastavljena

Funkcija:

Prosimo, upoštevajte,: drugi dodatki niso vključeni.

100% nov kakovosti

Specifikacija: 180 g

Barva: Bela

Navodila:

1. Napolnite kad s toplo vodo, vzemite primerno količino eksplozivnih sol in ga v kadi.Eksplozivne sol bo postopoma se raztopi v vodi in bo javnost veliko mehurčki in oddajajo dišečega vonja.V tem času, sprejme kopel v bazenu in začnite uživati v edinstveno potovanje kopanje v hot spring.

2. Dal ustrezno količino tople vode v bazenu, dal 1-2 zrna eksplozivnih sol v to, in namočite srednji del za 10-15 minut. (Ko je sol je dal v vodo, v vodo vrže iz notranjosti, kot zavre, dal noge v vodo, osvežujoče in vlažilno, noge so razpis in udobno po uporabi)

Značilnosti

1. Vsebuje aromaterapijo eterično olje sestavine.

2. Koža je gladka in nežna, po mehurček kopel.Z uporabo visoko kakovostnih globoko-morsko kopel soli, kot glavna surovina in vsebujejo rastlinske aromaterapija eteričnih olj, ta izdelek bo prineslo bogato mehurčki in trajajo dolgo obstojno pri vstopu v vodo, z močno aromo, stabilna kakovost izdelka, suho in ne enostavno absorbira vlago in dolgoročne hrambe.

Opomba: pazite, da ga v toplo vodo.Temperatura tople vode je najbolje, če je 40℃. (Ta način uporabe priporočila.Temperatura vode in odmerek se lahko določi glede na osebne preference.Opomba: kad je veliko, in voda je napolnjena.

Kopel soli žogo morda ne izražajo več mehurčkov, vodni stolpec lahko uporabite, če je količina vode, je primerna, in pene se lahko poveča z tuš učinek)

Opombe:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti vašo zamenjavo.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.najlepša hvala!

3. SKU barva je barva izdelka

Paket Je Vključeno:

1 *Oblak Mavrica Kopel Soli

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Blagovna Znamka BREYLEE
NETO WT 110 g
Količina 1 KOS
Postavka Vrsta Kopel
Sestavine Morska sol
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Oblak Mavrica Kopel Soli
barve Bela

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni