Daljinski upravljalnik Iskalnim 100W, Obračanje Pozornosti Luč Za Tovornjak / SUV /Ladjo /Morski Vožnji Svetlobe

Nov izdelek

€118.76

€208.35

-42 %

Na zalogi

Oznake:

led luči morskih 12v, čoln lučka, vodja svetilka za atv, čoln pvc, čoln jahta marine, čoln iskanje, titana baklo, električni čolnarjenje, smd 2835 trakovi led 144, sončne navigacijske luči

Opis:

Razsvetljava Svetilnost : 100W žarnica, Svetlobni Tok 2500LM, Barvna Temperatura 3200K.Njena osvetljenost approches barva tempreture od ferfect sončno svetlobo opoldne, in ima več kot 1500 ur življenja.Prav tako ima širok pogled, ki bi vam unprecesented udobje.

Razsvetljava razdalja: Ta svetloba ima večjo osvetlitev obseg, a dlje razdalje in višje svetilnost.To je najboljši udobno svetlobnih učinkov.

Osvetlitev kota:To je lahko zavrtite za daljinski upravljalnik, kot je na lastno zahtevo, in je motor patron z anti-več kot daljinski upravljalnik, lahko levo in desno vrtenje več kot 360 stopinj in gor in dol se vrtijo več kot 72 stopinj.

Uporaba:Romote nadzor iskalnim mogoče izvesti omnibearing, multi-kotne in long-range razsvetljavo naloga, to je močna, za vodo operacije jahte, obalna straža, morske policija, ribiških čolnov, itd.

Daljinski upravljalnik navodila: Odpri gumb za daljinsko upravljanje NA, se začne enakomerno osvetlitev obsevanje.Nato lahko pritisnete △gor/▽dol/levo/desno, da nastavite smer svetlobe obsevanje.Ko se dotaknete gumba za IZKLOP, daljinski upravljalnik ustavil.

Namestitev: osnove neposredno omejeno na jahti udobno in tesno.

Specifikacija:

Žarnica : 100W, Svetlobni Tok : 2500LM

Temperatura barve : 3200K

Moč : 12V/8.3 A

Razsvetljava razdalja : 800M

Osvetlitev kota : Gor/Dol 72 stopinj ; Levo/Desno 360 stopinj

Paket Vključuje:

1 Nastavite Iskalnim

Opomba:

a) Za daljinsko upravljanje iskalnim je DC12V DC napajalnik, tako da baterija z drugimi napetostmi ali drugih napajanja z el.energijo ni mogoče uporabiti.

b).Da bi se izognili porabi električne energije, stikalo mora izklopite v dan.

c)Povezava: Po namestitvi, rdeča črta povezuje pozitivna polariteta, in črna črta povezuje negativno polarnost.

Velikost 180
Blagovna Znamka SONONIA
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni