Medicinske Komplementa Trak Anti-alergijske Non-woven Povoj Dihanje Lepilo Mavca Obliži za Prvo Pomoč Rane Jutranje Rumene Barve

Nov izdelek

€7.19

€10.28

-30 %

Na zalogi

Oznake:

tin povoj, lepilni obliž, lepilni, seksi povoj, omet nepremočljiva, krema hemorrhoid, mala lepilo rane jutranje, prtljažnik komplementa, pomoč band, vezani povoj medicinske, medic mavca

Opis izdelka:

Ime: Medicinske Komplementa non-woven Trak

Material: Ne tkano

Barva:Rumena Barva Kože

Dodatni Velikosti:

5 cm x1000cm, 10 cm x1000cm,15cmx1000cm,20cmx1000cm

Količina: 1 Roll

Funkcije izdelka:

1.Uvožene akrilna smola je dobro v viskoznost, ni enostavno odpadejo, ki niso alergični, ne škodi koži, brez bolečin, ko se jih odstrani.

2.Spunlace netkane tkanine, microporous strukturo z dobro plina prepustnost, mehko teksturo, čisto in udobno, učinkovito anti-alergijsko.

3.Papir mreža na hrbtni strani ,Humanized design,vas prosimo, da izrežete.

Uporaba:Osnovna mavca,Omejeno iglo nasvet,Omejeno gaza,zaviti v Sili.

Ta zaščitna učinkovitost trak, ki jih uporabljajo zdravstveni delavci po vsem svetu za preprečevanje in pomoč izterjavo v mišicah in sklepih sev, tendinitis, Plantarni Fasciitis, boleče nazaj, in druge pogoje, ki zmanjšujejo mobilnost.Uporabite vsakič, ko vas vlak za podporo in lajšanje bolečin.

Obstaja tono slabo izdelani atletske trakovi na trgu.Kot naši preteklosti stranke, vam bo odleglo, da odkrijte, kako enostavno ta trak se uporablja.To je dosežen z močno, sintetičnega materiala, da se počuti kot druga koža.Ne bunching, resnejše, ali gubanje, samo gladko, enostavno uporabo.In ker je njena nerezane, lahko prilagodite dolžino.

Bo to draži moji koži, tako kot druge atletske trakovi, ne?

Uporablja strokovno-zgrajen lepilo, ki je varno in učinkovito.Ostane postavite tako, da ne povzroča izpuščaj, draženje ali srbi, tudi za občutljivo kožo.Ta ne vsebuje gume ali lateksa, in ne pusti lepljivo, smrdečih ostankov v ozadju, tako kot druge atletske trakovi.

Dostava

1. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov, poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

2.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških.

3.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil .

4.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo.

5.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.

Garancija

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2.Za napačno poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naj vsak od naših izdelkov, lahko se boste počutili zelo zadovoljni!Stranka je bog, bomo ponižno sprejeli vaš predlog.

Material Non-Woven
Veljavnost dan 2 Leti
barve Rumena Barva Kože
Pakiranje v razsutem stanju
Uporaba Fiksacija Rane jutranje
Številka Modela Za enkratno uporabo
Blagovna Znamka BearHoHo
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 5cmx10m 10cmx10m 15cmx10m 20cmx10m 25cmx10m

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni