3Pcs/Veliko 2016.R0 z keygen Novo VCI Z Bluetooth tehničnih odborih OPTIČNEGA tehničnih odborih Pro Plus Za Avtomobili/Tovornjaki +Karton Polje z DHL Brezplačno

Nov izdelek

€90.80

€108.10

-16 %

Na zalogi

Oznake:

g skener, cdp plus, obd2, tesnilo tester, autocom delphi 2017 keygen aktivator, obd skener za 24v, delphi vbrizgavanje, črpalko, avto diagnostični aparat, brezplačno keygen, delphi mt05

Novo vci Brez/Z Bluetooth tehničnih odborih Pro Plus SKENER Za Avtomobili/Tovornjaki + Karton Polje

Različice Programske Opreme:

2016.R0 z keygen, prek povezavo za prenos.

Obvestilo:

1. 2016.R0 najnovejše programske opreme,podpora za več novih modelov 2016.

2. Pred uporabo različica 2016.R0, Prosimo, odstranite svojo različico 2014.2/3.

3. Deluje Sistem: Win XP/Win7(32bite).

Jeziki: angleški, Cesky, Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški, Hollands, madžarski, Italijanski, Norsk, poljski, Romuniji,ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški in tako naprej.

Uporablja Avtomobilov: Za Avto / Tovornjak / Generic.

To je hitro in zanesljivo diagnostično orodje, ki služi kot povezava med vozilom in računalnik.Deluje na oba stara in nova vozila.

To lahko storite naslednje:

A:Proizvodnja specifična serijska diagnosticiranje

B:Scan funkcija

C:EOBD/OBDII sporočilo

D:Serijski Sistemi

E:Motor

F:Vžiga

G:Podnebne

H:ABS

I:Storitev za ponastavitev

G:SRS

K:Immobilizer

L:Instrument

M:Udobje sistem

D:Gear box), itd.

Z AVTOMOBILI, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za avtomobile in lahka dostavna vozila iz leta 1988 dalje.Skupaj 47 različnih blagovnih znamk.S TOVORNJAKI programski paket, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za lahka in težka gospodarska vozila, avtobusi, prikolice od leta 1995 dalje.

Skupno 37 različnih blagovnih znamk.Diagnostični program GENERIČNE je namenjen zakonodaje, ki temelji diagnostike, ki so posebej izbrani za emisije, povezane kode napak.GENERIČNO je vključena v AVTOMOBILE in TOVORNJAKE paketov.

Multiplexer funkcijo, 2xHS LAHKO (ISO 11898-2), SW LAHKO (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL in (SPI, analogni, 5volt out).

FLIGHT RECORDER

Z letom diktafon, funkcija vam omogoča, da posnamete parametrov v realnem času, medtem ko ste vožnjo vozila.Med snemanjem lahko s pritiskom na gumb, označite določene napake, tako da lahko razišče zaznana napaka na kasnejši čas.Tehničnih odborih je opremljen z vgrajenim pomnilnika tako odstranijo potrebo, da bi računalnik.Pomnilnik voziček niso vključeni v paket .

MULTI BARVA INDIKATOR

Z multi barvne kazalnik o tehničnih odborih , imate popoln nadzor diagnostični postopek.Različne barve in zvok sporoča stanje in postavitev kazalnika vam omogoča, da vidijo od daleč.Na primer, če je kazalnik niha med modro in zeleno tehničnih odborih je v komunikaciji z krmilna enota vozila.

PREVERITE NAPETOST

Ko tehničnih odborih je priključena na vozilo, bo enota preverite napetost akumulatorja vozila in se samodejno prilagaja vozila ravni napetosti 12 ali 24 voltov.Če je napetost postane previsoka ali prenizka, tehničnih odborih vas opozorijo z obema zvoka in svetlobe in boste tudi opozorjeni z ikona za baterijo v naše diagnostično programsko opremo.

ŠTEVILKE ŠASIJE VIN

V naših AVTOMOBILIH programske opreme, smo pametno funkcijo, ki omogoča, da je prebral številke šasije iz vozila, da bi radi, da diagnosticirati.To zagotavlja, da je pravi model in leto je izbrana možnost samodejno.Poleg tega oznaka motorja za vozila, ki so pogosto na voljo na trgu, je tudi izbran samodejno.

ISS

Inteligentni Sistem Skeniranja (ISS) scans skozi vse sisteme v vozilu in prikazuje kode napak, ki so shranjene v vsakem sistemu.To prihrani čas in dobili boste hiter pregled dejanskega stanja celotnega vozila.Ko ISS je popolna, lahko izberete poseben nadzorni sistem za analizo rezultatov v nadaljevanju.

ISI

Inteligentni Sistem za Identifikacijo (ISI), ki določa in samodejno izbere vrsto krmilnikom, ki je nameščen v vozilu.To zagotavlja, da so diagnostični sejo je opravljen pravilno s pravilno parametrov, kot je potrebno.

POROČILO FUNKCIJA

Pod to funkcijo kartico, boste lahko videli, prilagoditvami in prilagoditve, ki so mogoče za določeno vozilo brez vozila, ki je blizu vas.Skupaj s pomočjo besedil, kot vodilo, lahko načrt in biti učinkoviti pri svojem delu; tudi v kompleksnih situacijah.

OBD-FUNKCIJE

Tehničnih odborih je opremljena z edinstveno multiplexer tehnologija, ki omogoča, da se uporablja za vse vrste vozil, ne glede na napetostni ravni in komunikacijske standarde.Za tista vozila, ki ne uporabljajo standardni 16-pinski priključek, ponujamo celoten nabor potrjenih in prilagojene napajalnik, kable in kompletov.

UNIVERZALNI

Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprost za opravljanje

Napetost 12v
Vrsta Materiala Plastični
Element Teža 1kg
Postavka Vrsta Avto Diagnostiko Kabli in Konektorji
Garancija eno leto
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 5inch
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
pcb Zelena Dvojno PCB
Elektronski Da,
Strojna Oprema Različica najnovejše
Postavka Dolžina 24inch
Različico Programske Opreme 2016.R0
Ime Modela CDP
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Moč 24W
Posebne Funkcije Brez Bluetooth
Dostava Brezplačna Dostava
Blagovna Znamka BOJECHER
Element Širina 16.5inch

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni