Vezenje Šteje Navzkrižno Šiv Kompleti Needlework - Obrti 14 ct Aida Barve DIY Umetnosti Ročno izdelan Dekor - Mladiči 2

Nov izdelek

€17.68

€22.11

-20 %

Na zalogi

Oznake:

sr2ez, navzkrižno šiv, domiseln načrt, squier, kingseven design, 11 ct navzkrižno šiv, 14 count navzkrižno šiv, viahda design, sumoran, pingvin design navzkrižno šiv

Prosimo, preberite celotno stran premisli, preden kupiš!Stitch: Šteta so Navzkrižno Šiv Naslov: Mucek 2 Z: M&W, E-poslovanje, Inc .Vbodi: 248w x 182h Velikost: 18" x 13" (45,0 x 33,0 cm), Vključeni v ta komplet so: bele barve 14 count Aida x-stitch tkanine, Barve, Simbole Diagrama, označeni z različnimi barvami, niti palete in zobno nitko separator z presorted 6-sklop bombažne vezenine, nitke za čiščenje zob, igle in popolno in angleška navodila ~ Vse, kar potrebujete za dokončanje tega Navzkrižno Šiv projekt!

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

2. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

3. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz vas vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

1. Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

2. Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

3. Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Vzorec Tipa Živali
Slog Ameriški Stil
Nastavite Vrsto navzkrižno šiv
Blagovna Znamka Ankicoleman Modelov
Material 100% Bombaž
Vrsta Paket
Tehnika Barvana Preja
Okvir No
Platno Pakiranje Metode Zložen
Vezenje Metoda Navzkrižno stitch Dela
Zunanje Embalaže, Pvc vrečko
Uporaba Gospodinjski Essentials/Dekoracijo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni