Silikonski Gnetenje Testa Vrečko Pecilnega Preproge Stanja Pizza Ne Držijo Obdelave Ohranjanje Torbica Pecivo Orodja za Peko Orodja za Pecivo

Nov izdelek

€2.78

€3.70

-24 %

Na zalogi

Oznake:

čarobno gnetenje testa vrečko, torto roll, silikonski mat pekač, pan pizza, veliko peko mat, mat silicij, zelena silikonske gume mat, silicine pekač, pizza orodje, čipke plesni

Silikonski Gnetenje Testa Vreča Ne Držijo Obdelave Ohranjanje Torbica za Kuhanje Pecivo Orodja za Peko Orodja za Pecivo

1. Silikonski Gnetenje Testa Vrečko :

Opis:

Iz hrane razred certificiranih silikona.Ne vsebuje bisfenola A, BPF, PVC, SBT in lateksa.Za enkratno uporabo, brez odpadkov.Super za vas in okolju prijazno.

Uporabnost kisline, alkalne, staranje, visoke in nizke temperature, je mogoče uporabiti v okolju -40 ℃ do 230 ℃, primeren za pomivalne stroje, dezinfekcija omare, mikrovalovne pečice, pečicami in hladilniki.

Idealen za žar, svinjskega plečeta, več piščančje prsi mleko, mleko, piščanec in ribe. 1pcs bouns proizvajajo vrečko za shranjevanje.

Za kisle meso ali ribe, prelijemo sestavine v tie vrečko v hladilniku.Lahko se uporablja kot kopalke plažo ali kopalke.Uporablja se lahko tudi, da pritisnete sadja in zelenjave.

Ponovno silikona, kuhinja in obraza gnetenje orodja so na voljo za preprečevanje prah z brizganjem povsod.

2. Non-slip Silikonski Pecivo Mat

Opis: 100% HRANE SILIKONA:Smo strokovni ponuditi hrano silikona!Ta mat je izdelano iz ojačanih steklenih vlaken in hrane silikona.Super Kuhinja preproge lahko zaščitite hrana varna.

NON-STICK & ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE:To blazino je narejena iz hrane silikona,tako da boste uživali v najboljši NON-STICK peko mat.Nič več ribanje!Celo zgorela sladkorja in maščob pade na svoje na.Samo izpiranje mat v topli milnici, da jo očistite.

SUPER KUHINJA Mat kot Darilo:Ta premija mat, je trajno in zdravo .Obstajajo navodila in lase elastično kot DARILO.Ta premija mat z giftbox in hairtie je kot nalašč, da se daje kot dar!!

Številka Modela KB70/FV0177
Komplet Število 1
Material Silikonske Gume
Certificiranje SGS
Pizza Peko Preproge Peko Preproge
Peko & Pecivo Orodja Tip Peko Preproge & Obloge
Funkcija Na zalogi
Ohranjanje Torbica Gnetenje Testa Vrečko

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni