H&D Steklo, Ornament Kiparstvo - Art Stekla, Ročno Pihano Steklo Živalskih Figur Doma Dekoracijo 2PCS Plamencev (rdeče in roza)

Nov izdelek

€13.01

€14.79

-12 %

Na zalogi

Oznake:

insektov past, mačke kiparstvo, tin figurice, jade ruyi, dekor feng shui, schleich, sculptur, steklene figurice ljudi, dekor flamingo, vintage ročno pihano steklo

Ime izdelka :H&D Steklo, Ornament Kiparstvo - Art Stekla, Ročno Pihano Steklo Živalskih Figur Doma Dekoracijo 2PCS Plamencev (rdeče in roza) Živali Okras, zelo veren.Majhen okras za notranje zadeve prostor za povečanje bolj zabavno velikost:3.5*1.4 v telesu proge so ročno pihano za strokovno mojstra, izgleda zelo naravno, Primerna za notranjo dekoracijo prostora: dnevna soba.študija soba, spalnica, itd.Ročno obrt je nekoliko razlike, ki naredi vsak izdelek edinstven.

OPOMBA: ta je končal z man-ročno.Vsak je edinstven in drugačen.In tam je malo mehurček na figurice, kot da pihano steklo.Hvala, ker ste.

Sprejemamo plačila s Alipay in kreditne kartice, paypal

Za druge plačilne metode, ki je primeren za vašo, prosim, obrnite na vnaprej

Jasno plačilo mora biti opravljeno v roku 2 dni po koncu predmeta.

Brezplačno dostavo postavka bodo poslane s Kitajske Post Registriranih Air Mail in ePacket

1.mi ladje po vsem svetu,bomo ladjo iz preko KITAJSKE POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT in tako naprej . 2.Trudimo se, najbolje, da vam na najbolj ekonomičen in zanesljiv dostava storitev, ampak nekaj krat, mednarodni dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev. 3.Če ne prejmete si element na čas, prosimo, kontaktirajte nas za dodatne assitance.Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v ladijski proces,vendar se lahko sprejmejo kakovostno fotografijo in pokazati, da nas.

Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo,vam želimo imeti prijetno nakupovalno izkušnjo.

Naša prva prednostna naloga je 100% zadovoljstvo naših kupcev ,zato z odlično povratne informacije so za nas zelo pomemben .

Če ste zadovoljni z našimi izdelki,pls pustite pozitivne povratne informacije za nas.mi bo dal '5 ZVEZDA" povratne informacije za vsakega kupca.Če imate kakršne koli težave ,pripombe ali vprašanja ,se obrnite na nas PRED odhodom negativno ali netural povratne informacije in mi bomo odpravili vse svoje pomisleke in doseči mirno rešitev .Vse vas prosimo za je priložnost, da bi Si kupci zadovoljni .

Obtežilnik za papir Art & Zbirateljske,Obtežilnik Za Papir,Obrti,Darila,Dom Dekoracija
Je Pametno Napravo No
Material Stekla Liuli
Velikost 3.5*1.4 inch
Kristalno Flamingov Obrti Rojstni dan Darila , božični posebnega darila
Art Steklo Edinstveno XMAS Darila Happy Art&Zbirateljske Spominek Lepa Darila, Obrti Doma Dekoracijo
Tema Živali
Poreklo CN(Izvora)
barve picture show
Slog feng shui
Kristalno Steklo Flamingov Obtežilnik Za Papir Trgovina S Spominki, Domači Poročno Darilo Dekoracijo
crysta dekoracijo kristalno Flamingov obtežilnik za papir dekoracijo
Blagovna Znamka Hyaline&Dora
kristalno figurice za dekoracijo doma Obtežilnik za papir Art Steklo Liuli Flamingov Edinstveno XMAS Darila
Oblika flamingov

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni