Tovarniško odklenjen za iphone 7 Plus matične plošče, brez Dotik ID/Z Dotik ID Prvotne za iphone 7Plus 5.5 palčni Mainboard

Nov izdelek

€62.27

Na zalogi

Oznake:

iphone 7 veliko motherboard, lcd 7 motherboard, iphone 7 replacment motherboard, iphone 7 matično ploščo polno, gumb za iphone 7 motherboard, telefon iphone 6 motherboard, i5 7 motherboard, iphone 7 coque motherboard, iphone 7 b motherboard, phne 7 motherboard

Tovarniško odklenjen za iphone 7 Plus matične plošče, brez Dotik ID/Z Dotik ID 100% Prvotne za iphone 7Plus 5.5 palčni Mainboard

Pls Obvestilo :

1. Matični plošči je 100% prvotne in sproščen,vendar se ga uporablja,ni nič novega , da lahko deluje v vsaki državi ,lahko postavite vaše naročilo z 100% zanesljivosti.

2.poleg tega imamo tudi druge matične plošče za blagovno znamko apple iPhone in blagovne znamke samsung ,če boste potrebovali ,pls stik z nami.

3.Vas bi bilo bolje, da izberejo DHL/EMS express za dostavo,matične plošče, lahko prejmete z varnostnimi in hitreje.

4. če ne veste, kako namestiti odbora,pls prositi za pomoč, da namestite s strokovno osebo, hvala!

Pls bodite pozorni: to povezavo, vključujejo matično ploščo z dotik id in brez dotik id,ko u kraj, da, pls izbira je vaša potreba eno,v addtion,za Dotik Ne ID za matično ploščo,ko u nameščen,ga ni Mogoče uporabiti identifikacijo prstnih odtisov in home gumb funkcija,gumb home brez odziva, ko u pritisnil ga,u bi le lahko uporabljajo Podporne gumb za upravljanje,pls opomba thit,hvala !!!

Izdelki Zaslon:

Bodite Pozorni :

Za DHL daljinsko fee:

Če se odločite, DHL dostava način, denar ki ste plačali v vaše naročilo je samo za telefon in normalno dhl, ladijski promet pristojbina.Nekateri naslov je oddaljen kraj za DHL sistema, to je razlog, zakaj obveščamo vas, da plačilo za daljinsko pristojbina.Hvala f ali vaše razumevanje.

O davčnih:

Zaradi vsaki državi davčne politike je drugačna, vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki jih kupec je odgovoren , Če je paket, ki ga ni mogoče dostaviti, ker kupci razlog ( vključno z noče podpisati ), kupec, bi affor vseh dodatnih stroškov !

O prazna parcela :

Nikoli se ne bi pošljite prazno parcelo, da naš kupec, niti bi mi pošlji parcele z drugimi predmeti.Prosimo, da odprete parcelo v vaš post častnik prisotnosti.Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden),

prosimo, da se zahtevek zahtevo papirja od svojega post office s svojim žigom.Odprto-paket za video je tudi koristno za vas, da reši problem.

O Garancijo:

Izdelki so najvišje kakovosti,imamo tri mesec garancije,tako da če ne boste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo customer service v najkrajšem možnem času, odkar ste ga prejeli,mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano,prosim, da nas obvestite in mi pišite nam v roku 7 dni za vračilo .Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnjenega blaga.

Kakovost Original & odklenjena
Blagovna Znamka YMJ
QC Celotno QC Preizkušen
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
barve Črna / Bela / Zlata / Rose Gold / Brez Dotik ID
Zmogljivosti 32gb / 128gb / 256gb
Stanje Demontaža & uporabljajo
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Dotaknite ID Funkcija Z Dotikom ID/ Brez Dotik ID
Združljiv Model Za iphone 7 Plus ( 5.5 palčni )
Vrsta Notranji
Izdelek Stanje Na Zalogi
Prvotno Mesto Shenzhen Guandong Kitajske(celinska)
Frekvenčni Razpon za mobilne motherboard
Številka Modela za iPhone 7 Plus

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni