LCD Električni Mišice Massager Terapija Fascijo Masaža Pištolo USB 7200r/min Globoko Vibraion Sprostitev Mišic Oblikovanje Telesa Fitnes

Nov izdelek

€34.23

€34.93

-2 %

Na zalogi

Oznake:

masaža mišic pištolo, fascial pištolo, rog masaža, ming, za masažo pištolo, Tkiva Masaža Pištolo, elektronski masaža pištolo, 30 hitro rabbit vibrator, mini mišična masaža pištolo, booster masaža pištolo 3

Funkcija:

1.Togost in Bolečine, Olajšanje: Je massager se uporablja za lajšanje mišično togost in bolečine, spodbujajo krvni in limfni obtok, pospeši okrevanje po vadbi in športnih poškodb, izboljša splošno zdravje telesa, mehkih tkiv, in preprečuje vnetje, povzročeno z adhezijo med fascijo in mišice.

2.Štiri Različne Masaža Glave: V massager je opremljen s štiri različne oblike masaže glave, da pomaga uporabnikom, se sprostite različnih delov telesa.

3.Visoko kakovostno Motorno: V massager sprejme visoko kakovostnih motornih in je super toplote-dissipating funkcijo.Visoko natančnost plesni naredi pralni glavo in telo tesno povezan.Gladko drsenje lahko učinkovito zmanjšanje hrupa med delovanjem.

4.Hitro Polnjenje: massager je opremljen z 2400mAh visoke kakovosti litijevo baterijo, in se lahko hitro polna.

5.HD LCD-Zaslon: HD LCD-zaslon.Dotaknite se gumbov.Natančen prikaz prestavi v položaj, moč in stikalo. 20-hitrost vibracij prilagoditev.Učinkovita masaža za sprostitev mišic.

Specifikacije:

Barva: Črna/ Bela

Uporaba: Tek, fitnes oprema, športna trendi, fitnes in telo, zdravje masaža

Prestavi mesto: 1 - 20 datoteke

Hitrost: 7200r/min max

Baterija: polnilna litij baterija 12V 2400mAh

Zaslon: digitalni LCD zaslon

Paket Je Vključeno:

1 x Mišice Massager

4 x Zamenljive Masaža Glave

1 x USB Kabel

1 x Ročni

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Material ABS & TPR
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Medium
Številka Modela Fascijo Pištolo
Blagovna Znamka SPZ
Uporaba Telo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni