Mati Hči Kopalke 2019 Poleti Zapusti Družino Ujemanje Kopalke Določa Mamica in Mi Oblačila Počitnice Plaže Seksi Ženske Bikini

Nov izdelek

€7.83

Na zalogi

Oznake:

mamica in me plus velikost, družina kopalke, prenosni šotor, Mama Kopalke, alnico single coil, jaz in mama, bas kitaro humbucker, gumijaste nožice za lenovo, mama kopalke, sr04xl

Mati Hči Kopalke 2019 Poleti Zapusti Družino Ujemanje Kopalke Določa Mamica in Mi Oblačila Počitnice Plaže Seksi Ženske Bikini

Najnovejši Modni Družinski Ujemanje Kopalke!

Visoka kakovost in nove blagovne Znamke 100% Pozornost plz: Če je vaš otrok je debel, vam priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.Vljudno prosim glejte, da vaši otroci dejansko višino in velikost grafikona pred nakupom/ponudbe.Hvala.Package vključeni: 1piece, Če želite, mati in hči, prosimo, dodajte dva dela in izbrati pravilno velikost za voziček, potem pa to plačilo skupaj, hvala!

1

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovni dan po plačilu izbrisani.

Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb)

1. Za Združene države amerike/ Rusija/ England/Kanada/Avstralija/Nemčija/Nova Zelandija : brezplačna dostava za ePacket dostava iz Kitajske (7 do 20 delovnih dni).

2. Po vsem svetu: China Post Registrirani Letalski Pošti.

Običajno predmet bo prispejo v roku 30-60 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 50-120 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena) v Času turistične sezone, je lahko za dodatne zamude.

3. Debelo Dostave: Obrnete na nas glede na način dostave, bomo izberite najhitreje in varno dostavo način.

Kako za sledenje pošiljke?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: 17track.com

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.

Za padec ladijskega prometa,lahko oddate naročilo preko vaše stranke naslov,nam lahko pošljete na parceli brez kakršnih koli informacij o naši trgovini.

Ni nobenih carinskih dajatev?

V večini primerov, kupec ni treba plačati carino.Vendar je zaradi različnih politik v različnih državah nismo odgovorni za vse carinske pristojbine.prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto, lahko pustite sporočilo, ko oddaji naročila,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti.

Povratne informacije :

1. Trudimo se, da bi vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5stars je za nas zelo pomemben.

Smo iskreno prošnjo, da se obrnete na nas nemudoma,PREDEN nam 3 zvezdice ali 1 zvezd povratne informacije, tako da bomo lahko satis factorily rešiti vaše težave.

2. Prosimo, nakup predmetov, če se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.

Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Risanka leaf
Material Poliester
Blagovna Znamka AIYDRMK
Postavka Vrsta Kompleti
Ime Oddelka Mati & Hči
Vzorec Tipa Tiskanje
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Slog EN KOS
A Brez naramnic

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni