Pes Ogrevanje Plišastih Igrač Za Hišne Živali Srčni Utrip Pomirja Lutka Kuža Udobno Vedenjske Usposabljanje Igrajo Pomoči Orodje Anksioznost Bolečin Spanja

Nov izdelek

€8.19

€9.63

-14 %

Na zalogi

Oznake:

težko kreštav igrača za psa, pletene igrače za hišne živali, mehke igrače, olje anksioznost, silikonske kroglice in začetnih igrača, žogo pes, skledo pes, pes mehke igrače, zlo oko doma, pes zobna ščetka

Značilnosti:

1. Srčni utrip Igrače za Hišne živali: Naše plišastih igrač ima vgrajen srčni utrip naprave, posnemajo pravi srčni utrip, pomaga hišni ljubljenčki prehod na nov dom, zmanjšanje stresa, ki jih povzročajo močan dež, strele ali potovanja, ter zmanjševanje negativnih vedenj.

2. "Pravi Občutek": hišni Ljubljenčki uporabo toplino mehko telo in bije utrip "pravi občutek" za obnovo intimnih odnosov, zmanjšanje ljubljenca napetosti, tesnobo ločitev, in slabo vedenje.Bitje srca, lahko napravo uporabljate neprekinjeno za približno 300 ur, dolgo Časa spremlja pet spat.

3. Ne Potrebujejo Električno energijo in Toploto: Naše plišastih igrač imajo vgrajen grelni kamni.Kraj grelni kamni v mikrovalovno pečico za nekaj minut, preden uporabite, in jih znotraj lutka za vaš jjeza tople v hladno jesen in zimo.

4. Mehak in Udoben Material: Mehko in udobno tkanine, mačke in psi se lahko udobno se namestite in počitek ob njem, tako kot je občutek, kot da je z mamo.V odsotnosti partnerja, srčni utrip plišastih igrač lahko spremlja kuža, in mačka, ki je ne Bodo počutili osamljene.

5. Snemljiv Čiščenje: vzemite ven srčnega utripa naprava in ogrevanje kamen, vzemite krpo kritje za čisto in ostane čista.

Specifikacije:

Ime: Jjeza Ogrevanje Plišastih Igrač

Slog: pes, jagnjetina, hippo

Velikost: približno 20*35*18 cm/7.87*13.78*7.09 palčni

Material: visoko kakovost plišastih, PP bombaž, vgrajen srčni utrip in ogrevanje kamna

Funkcija: udobje/spremstvo/olajšave za hišne živali, stres in tesnoba/vodenje toplo v zimskem času

Primeren za: mačke in pse in druge domače živali.

Baterije: 2 x AAA (niso vključene)

Kako uporabljati: postavite ogrevanje kamen v mikrovalovni pečici in toplote je približno 6 minut, da je igrača telo, in toplo gor, da vas spremljajo.

Seznam Vsebine:

Plišastih Igrač*1

Srčni utrip*1

Ogrevanje Vrečko*1

Funkcija udobje/spremstvo/olajšave za hišne živali, stres in tesnoba/toplo
Material Flis
srčni utrip igrača Jjeza Ogrevanje Plišastih Igrač
Igrače Tip Drugo
Baterija
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Psi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni