Ročno Široko Choker Ogrlica za Ženske, Moške Dekleta Ključavnico Choker Vegetarijanec Usnje Zlato Srce Zaklepanje Ogrlica

Nov izdelek

€12.13

€15.17

-20 %

Na zalogi

Oznake:

zlato ključ ogrlica, slika veganska, ženski veganska, zaklepanje necklac, ženska veganska, verige zaklepanje, zaklepanje obesek, veganska krilo, zaklepanje tipk obesek, zlato obesek zaklepanje

Ročno Široko Choker Ogrlica za Ženske, Moške Dekleta Ključavnico Choker Vegetarijanec Usnje Zlato Srce Zaklepanje Ogrlica

Funkcija :

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Velikost: prilega vratu velikost 30-39 cm/11.7"-15.3" velikost vrat.

Količina: 1

Slog: Modno.Priložnostne& Punk

Material : Veganska Usnje

Barva: Bela/Roza/Rdeča

Opomba: To je za 1 pc Choker.Vse Ročno z dobro obrti.vse Stilsko Delo za vas!

Package Vsebina:

1PC Choker (in Ne PAR.trgovina na drobno brez embalaže )

Mi Ladje po vsem Svetu, razen na Kitajskem, Luksemburg, nemčija, Nigerija, Hong Kong, in ne bomo ladje, ZOP/FPO.

Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje.

Pred nakupom preverite, ali vaš naslov pravilen.Ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

Smo zelo žal ne podpiramo združujejo poštnina.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 7. Čas Dostave:

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje .

12 mesecev Garancije Proizvajalca .Nakup z zaupanjem!

Če ne boste zadovoljni, ko boste rec eive vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vaše NAROČILO ID.

Povratni prevoz se plača Kupec.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

Vse e-pošto bomo odgovorili v Enem delovnem dnevu .Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike na ponudbe in zmago na tej dražbi!

Obesek Velikost 35 mm
Material Veganska Usnje
Veriga Tip Kača Verige
Ogrlica Tip Verige Ogrlice
Združljivost Vsi Združljivi
Blagovna Znamka Boscavan
Slog Romantični
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Fine ali Moda Moda
barve Bela, Pin,Rdeča
Številka Modela 335T6
Obliko\vzorec KROG
Dolžina 30-39CM
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Ogrlice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni