HAWEEL Dotik, Pisalo S Pen za LG G Pad X 8.3 Tablet / VK815 Črne Barve

Nov izdelek

€2.95

€3.94

-25 %

Na zalogi

Oznake:

lg tablet v500, težko nasvet pisalo, haweel moči banke, boox nova, pisalo vinil, vodja pisalo, namizni planer, moški bleščica obleko, stylus pro 7880, epson stylus tx117

1. Visoka kakovost Dotik, Pisalo S Pen zamenjava za LG G Pad X 8.3 Tablet / VK815

2. Zamenjajte vaše zdrobljen ali neizvedljiva eno

3. Vsak element je bil preveriti in v dobrem stanju, preden dostava

Splošno Združljiva z LG: G Pad X 8.3 / VK815 Vrste Dotik, Pisalo S Pen

Podrobnosti Čas Dostave Meri Dajatve in DDV 3-7 Delovnih Dni, Da 15-50 Clader Dni Verjetnostna 15-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 15-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 20-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 1. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi. 2. Če dostave datum bo konec in imate še vedno ne morete prejemati vaša parcela se,prosimo, obrnite na nas in mi bomo podaljša čas dostave 10-25 dni.Če se še vedno ne morete prejemati vaša parcela v 10 dneh, pls obrnite na nas. 3. Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail, ki stane $2.

1. Prosimo, navedite video ali sliko, če naši izdelki so težave s kakovostjo po prejemu pošiljke v roku 7 dni.Lahko delež spletno povezavo. 2. Izdelek lahko ne delujejo dobro s problemom kakovosti po prejemu s 7 dni.Lahko nudimo zamenjava ali vračilo kupnine če je nove izdelke.Bomo plačati pristojbino za vračanje.In pristojbine za pošiljanje nazaj, da nas bo kupce. 3. Nudimo brezplačno vzdrževanje za vse izdelke, [Razen dodatki, darila in umetnih prekine (npr. zlomljena zaslon, posodobitev na novo različico sistema .itd)].Vrnitev in nazaj, ladijski promet pristojbina se plača kupci.Obvestilo: prosim, ne pocijepati kakovost garancija etiketi.Ali mi ne bo ponudil nobene garancije storitev.

1. Vsak kupec, ki nam dajejo popolno 5 zvezdic povratne informacije dobite $5 kuponov (dopust masaža v naslednjem vrstnem redu.Ne uporablja promocijskih izdelkov) 2. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.bomo poskušali naši moči, da reši problem.Upamo, da so dolgoročno sodelovanje z vami.Opomba: Če se odločite, da, pomeni, da se strinjate ti zgoraj Obvestila.Hvala.

Paket Da,
Uporaba Znamk Univerzalni
barve črna
Slog Dotik, Pisalo S Pen
Zaslon Kapacitivni Zaslon
Združljiv z LG
Paket Velikost 15.0cm * 2.0cm * 1.0cm / 5.91inch * 0.79inch * 0.39inch
Material Kovine
Uporaba Drugi
Blagovna Znamka haweel
Številka Modela Dotik, Pisalo S Pen za LG G Pad X 8.3 Tablet / VK815

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni