Luksuzni Modri Kamen Kristalno Krono Obroč Starinsko Zlato Velika Angažiranost Poročni Prstani Za Ženske Stranka Letnik Nakita

Nov izdelek

€2.66

€4.09

-34 %

Na zalogi

Oznake:

za obroč ženske, ljubezen majica, islam obroč, vintage nakita krono, kristalno krono velik diamant, človek obroč kamna, kristalno velike kraljica krono, huitan obroč, iring nakit krono, emo obroč

Izdelkov Podrobnosti

Izdelek Dolžina: 28 mm | Teža : 16.1 g blagovna Znamka: Wbmqda Količina: 1piece Material: AAA kamen,Crystal, Cinkove zlitine s starinsko zlato Plating obrti Velikost: Prosimo izberite velikost, ki jo želite Design: vintage videz temo Nakit,tako da morda nekaj drobna pika ali razpok na površini Barva: vljudno prosim, sprejmite malo barva razlika kot vsak kamen, so različni in edinstveni,smo poskušali naše najboljše, da bi vam pokazala pravo sliko.

Izdelkov Prikaži

Obroč Velikosti 1.pripravite aslip papirja in kravato na prst 2.Označi na križišču na papir 3.Merjenje dolžine, nato pa dobil circumfererce OPOMBA: 1. Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

2. Velikost ima lahko 2-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep.Wbmqda pozdravlja vas Smo profesionalni oblikovalci, da ustvarite več moda, nostalgija, classic, pisan nakit za Vprašanja strank 1. Kako ohraniti sledenje z moje parcele?

Lahko preverite vaš ladijskega informacije iz naslednje povezave z sledenje no : ( kopiraj to, da brskalnik). 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno dostavo na podlagi količine, ki jih želite naročiti.Prevoz čas približno 3-7 delovnih dni.(Če želite imenovani nas, da svoje tretje stranke, smo lahko ladjo, tovor, da vaše stranke, ki so neposredno!Bodite prepričani, in nam zaupajo, da ne pustite vse informacije o nas.)

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

3. Ni nobenih carinskih dajatev?

Smo običajno razglasi najnižjo ceno, da bi se izognili carinskih dajatev.Zaradi različnih nacionalnih politik v različnih državah, carine, bi bilo za kupce " račun.Zato, Prosim, pustite nam sporočilo ob nakupu, da nam poveste, koliko ste lahko plačani za carinske dajatve. 4. Ne barva prišel dol ali pa črno?

Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, iz karat zlata, bakra, trajno in Anti-zbledi, varstvo okolja, udobna in lahka za nošenje, osebe zagotovljeno brezplačno.

5. Obstaja kakršen koli problem, o velikosti?

Prosimo, da dosledno v skladu z našo merilno metodo za nakup. 6. Izdelke lahko meri.Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Nakit za vzdrževanje

Obroči Tip Cocktail Obroč
Združljivost Drugo
Blagovna Znamka wbmqda
Fine ali Moda Moda
Nastavitev Vrste Vile Nastavitev
Funkcija 1 Trendy Modni Obroči za Ženske
Funkcija 4 Omamljanje Obroč
Postavka Vrsta Obroči
Priložnosti Poroka
Obliko\vzorec Krono
funkcija 3 Ženske, Modni Nakit Prstan
Material Kamen
Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela J0921
Površinska Širina Drugo
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Funkcija Modni Nakit
Slog Bohemia
Funkcija 2 2018 Nov Prihod Obroč
Tovarne Da , Padec Ladijskega prometa za Podporo in trgovini na Debelo
Darilo Za Mama \ Punco \ Žena \ Hči \ Prijateljice \ Sami

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni