WIFI Termostat Temperaturni Regulator Vlažnosti Regulator Temperature Vtičnico Dvojno Rele Pymeter inkubator Vlažnost krmilnik

Nov izdelek

€55.90

Na zalogi

Oznake:

smart termostat, nadzor temperature, termostat wifi, higrometer wifi, stenske nalepke, thermomet, zamrzovalnik temperatura wifi, INKBIRD, stc3028, temperatura vlažnost controll

Pregled

Z Wi-Fi funkcija, temperatura in vlažnost za daljinsko spremljanje in nadzor se lahko realizira preko APP, kot tudi oddaljenih nizka/visoka vlažnost alarm APP push.Prav tako lahko delujejo neodvisno od omrežja Wi-Fi po setup.Opremljena z integriranim temperatura vlažnost senzor, to je lahko nadzor nad tako ogrevanje/hlajenje naprave in vlažilnik/ dehumidifier medtem ali ločeno.To se pogosto uporablja v razdelilni omari, razsoljevanje, skedenj, kašča, skladišče, toplogrednih plinov, pralni soba, pasme, in tekstilni industriji, itd.

Glavne Značilnosti APLIKACIJE oddaljeno spremljanje in prikaz trenutne Temperature in Vlažnosti, ON/OFF Temperatura in Vlažnost zraka, Nizka/Visoka Vlažnost Rok; Lahko deluje neodvisno od omrežja Wi-Fi, nadzor off-line; Lahko oddaljeno ali na-strani priročnika Off/On izhod(ko ne doseže nastavljeno vrednost); Dvojni izhod, po eno nadzor temperature, drugi nadzor vlažnosti; Vsak izhod lahko nadzor naprav za ogrevanje ali hlajenje, vlaženje ali dehumidification; Daljinski alarm za Nizko/Visoko Vlažnost preko APLIKACIJE pritisni; Nastavitve se ohranijo tudi, ko izklopite.

Specifikacija

Temperaturno Območje: -40°C~85°C

Vlažnost Razpon: 0~99.9%

Temperatura Ločljivost: 0.1°C

Temperatura Natančnost: ±1°C

Vlažnost Ločljivost: 0.1%

Vlažnost Natančnost: ±3%

Nazivna Moč: 220VAC, 50/60Hz

Izhodna Moč: 220VAC, MAX 10A

Krmilnik Dimenzija: 210x55x40 mm

Senzor Kabla: 2m / 6.56 ft

Nazivna Moč Kabla: 1.35 m / 4.5 ft

Funkcije

Dehumidification(Hlajenje) Način: Če NA Vlažnosti(Temperatura) > IZKLJUČENO Vlažnosti(Temperatura), je na Dehumidification(Hlajenje) Način, socket1(2) vklopi, ko trenutne Vlažnosti(Temperatura) >= NA Vlažnosti(Temperatura), vklop / izklop, ko trenutne Vlažnosti(Temperatura) Vlaženja(Ogrevanje) Način: Če NA Vlažnosti(Temperatura) = OFF Vlažnosti(Temperatura).

Ročno Stikalo Za Vklop/Izklop:

Priročnik O: ko socket1(2) nima moči in ne dosega OFF Vlažnosti(Temperatura), pritisnite WIFI(M) tipka za vklop in bo vklop / izklop, ko dosežejo OFF Vlažnosti(Temperatura).

Ročni Izklop: ko socket1(2) ima moč in ne dosega OFF Vlažnosti(Temperatura), pritisnite WIFI(M) tipka za vklop / izklop in bo vklopi, ko dosežejo NA Vlažnosti(Temperatura).

WIFI Navodila za Namestitev

Dodaj Napravo Smart App Življenje

1. Iskanje in namestitev "Smart Life" preko APP Store.

2. Teči "Smart Life" app in se registrirajte račun z telefonsko številko ali e-naslov in se prijavite v aplikacijo.

3. Po krmilnik vklop prvič, to je pod WI-FI nastavitev način kot privzeto.Kazalnik 1 utripa hitro.

Opomba: Če morate ponovno config napravo, pritisnite in držite "WIFI" tipko preden moč na krmilnik, dokler oba Kazalnika 1 in kazalec 2 utripa hitro.Če ne dodate napravo, poskusite Združljivostnem Načinu: pritisnite in držite tipko "M" key pred vklop, dokler se oba Kazalnika 1 in kazalec 2 utripa počasi, in izberite možnost compatibility (Združljivost Način za dodajanje naprave v APP.

4. V APP, kliknite simbol"+", izberite "Vklop(Wi-Fi)",

klikni "Potrdi kazalnik hitro utripa".

5. Izberite Wi-Fi in vpišite pravilno Wi-Fi geslo in kliknite "Potrdi".

6. Povezovanje Zdaj!Prosimo, počakajte nekaj minut in preverite, ali telefon in napravo, ki so tako blizu, da usmerjevalnik, kot je mogoče.

7. Po uspešno dodate, lahko preimenujete napravo in zagon nastavitev krmilnika.

Teorija Temperaturni Regulator
Slog Stoječe in Stenske Visi
Vrsta K
Dolžina Kabla 2M
Številka Modela PY-W19TH
Velikost Zaslona 2.0 - 3.9 Cm
Uporaba Industrijska
Vrsta Napajanja Polnilnik
Max Merjenje Temperature 70°C - 99°C
Vrsta Prikaza Digitalno
Blagovna Znamka Pymeter

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni